Antena Căutare

Catalin Chelu: Fatuloiu ma santaja inca din 2009

Chelu le-a spus magistratilor Curtii de Apel Bucurestui ca Dan Valentin Fatuloiu ar fi inceput un santaj sistematic la adresa sa dupa ce a aflat ca a castigat actionariatul combinatului Alprom din Pitesti.

Omul de afaceri galatean Catalin Chelu a spus, astazi, la Curtea de Apel Bucuresti, care judeca recursul la arestarea sa preventiva pentru ca i-ar fi oferit mita lui Dan Valentin Fatuloiu, ca acesta a inceput sa-l santajeze inca din 2009, dupa ce a castigat actionariatul Alprom, spunandu-i ca "nu e loc pentru el in Pitesti".

Chelu le-a spus magistratilor Curtii de Apel Bucurestui ca Fatuloiu ar fi inceput un santaj sistematic la adresa sa dupa ce a aflat ca a castigat actionariatul combinatului Alprom din Pitesti.

Omul de afaceri le-a mai spus judecatorilor ca inca de la o prima intalnire, din anul 2009, dintre el si Dan Valentin Fatuloiu, "la un bar din Pitesti", acesta i-ar fi spus "du-te, lasa-ne, ca aici nu-i loc, sunt alti patroni destepti".

Potrivit declaratiei lui Chelu, au existat alte trei intalniri cu fostul secretar de stat. Chelu a precizat ca in timpul acestora Fatuloiu a fost cel care a pus mereu problema remiterii unor bani, dupa ce anterior i-ar fi adus la cunostinta ca are probleme de natura penala.

Curtea de Apel Bucuresti judeca, astazi, contestatiile lui Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu si Stefan Badea fata de deciziile de arestare preventiva a lor pentru 29 de zile in dosarul "mita la MAI".

Sursa: Jurnalul National

Catalin Chelu ramane in arest... Teodor Baconschi, gasit vinovat pentru discriminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x