Antena Căutare

Catalin Chelu ramane in arest

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca omul de afaceri Catalin Chelu sa ramana in arest sub acuzatia de dare de mita in cazul “MAI”, alaturi de complicii Antonel Bunu, Stefan Badea, Gabriel Constantinescu. Contestatiile inculpatilor au fost respinse

In cazurile a doi dintre inculpati, Stefan Badea si Gabriel Constantinescu, Curtea de Apel a admis in parte recursurile lor, in sensul ca a facut o precizare privind unul din temeiurile in baza caruia s-au emis mandatele de arestare preventiva pe numele lor de catre Tribunalul Capitalei. Curtea de Apel a considerat ca unul din temeiuri, din cele doua invocate de procurori, nu exista.

Chestorul Dan Fatuloiu, impreuna cu fiul sau, Alexandru, l-a denuntat pe Catalin Chelu ca a vrut sa-l mituiasca, in schimbul rezolvarii a celor 48 de dosare penale in care omul de afaceri este cercetat. Valoarea mitei se ridica la un milion de euro.

Afaceristul Catalin Chelu este acuzat de dare de mita si cumpararea influentei, iar Gabriel Constantinescu, Antonel Cristi Bunu si Stefan Nitache Badea sunt cercetati de pentru complicitate la infractiunea de dare de mita, in legatura cu tentativa de corupere a lui Dan Fatuloiu.

Fostul consul al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, va fi eliberat din arest... Catalin Chelu: Fatuloiu ma santaja inca din 2009...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x