Antena Căutare

Prietenii și familia îl plâng pe Cătălin, tânarul mort în accidentul din Arad. Mașina lui a fost lovită de un TIR

Cătălin a murit stivit de fiarele mașinii pe care o conducea. Avea 22 de ani, iar prietenii și familia sunt disperați. Nu înțeleg de ce tânărul s-a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere. Autoturismul lui a intrat pe contrasens și a fost izbit din plin de un TIR. N-a avut nicio șansă de supraviețuire, iar trupul său a fost cu greu scos dintre fiarele contorsionate.

Cătălin a murit stivit de fiarele mașinii pe care o conducea. Avea 22 de ani, iar prietenii și familia sunt disperați. Nu înțeleg de ce tânărul s-a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere. Autoturismul lui a intrat pe contrasens și a fost izbit din plin de un TIR. N-a avut nicio șansă de supraviețuire, iar trupul său a fost cu greu scos dintre fiarele contorsionate.

Cătălin Dorot este tânărul mort în cumplitul accident din Arad. Băiatul avea numai 22 de ani și potrivit publicației locale puspecialarad.ro, se pare că s-a urcat la volanul autoturismului fără permis de conducere. Cătălin a pierdut controlul volanului, a intrat în balans, a pătruns pe contrasens și a fost lovit în plin de un TIR care se deplasa regulamentar. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Prietenii și familia îl plâng pe Cătălin, tânarul mort în accidentul din Arad. Mașina lui a fost lovită de un TIR

“Din primele cercetări s-a stabilit că sâmbătă seara, în jurul orei 22.20, un tânăr de 22 de ani, din Sintea Mare, a condus un autoturism pe DN 79 dinspre Arad spre Oradea, iar la km. 34+100 m, a pierdut controlul direcției de mers, intrând în balans; a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, condusă de un cetățean sârb de de 33 ani. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Pensionarii primesc bani în plus! Ministrul Muncii a anunțat că pensiile cresc din nou de la 1 septembrie... Vești bune pentru cadrele didactice. De Paște, profesorii primesc banii restanți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x