Antena Căutare

Catalin Voicu in inchisoare: "Te rog, pune-mi mai multa costita in fasole!"

Senatorul Catalin Voicu a fost surprins intr-o postura inedita de reporterul special al Gazetei Sporturilor, care a realizat un reportaj-eveniment in Penitenciarul de maxima securitate Rahova, unde este incarcerat si parlamentarul PSD. Senatorul, despre care s-a spus ca tragea sforile la cel mai inalt nivel in Romania, l-a rugat pe unul dintre gardieni sa ii puna mai multa costita in fasole.

Pe Sectia a sasea atmosfera e sumbra. La ora mesei surprindem un moment neasteptat. In drum spre sala de forta, acolo unde trebuia sa facem poze, am recunoscut un personaj celebru al inchisorii Rahova.

Prin vizierul deschis al uneia dintre usile de fier am zarit figura rotunda, cu mustata bine intretinuta a fostului senator Voicu.

Cu un fes negru tras pe cap si cu o voce mieroasa i-a cerut celui care impartea fasole la marmida ceva mai multa costita. "Te rog frumos, pune-mi si mie mai multa costita afumata in castron. Mi-e foame!"


CITESTE UN REPORTAJ INEDIT DIN PENITENCIARUL DE MAXIMA SIGURANTA RAHOVA PE GSP.RO

Pensionarii din Sectorul 1 au cele mai mari venituri - 256,78 euro, in medie, lunar... Cod Galben de ninsori si viscol in toata tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x