Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Câteva secunde de atenție au salvat o viață. Ce s-a întâmplat într-un centru de sortare a gunoaielor

De cele mai multe ori detaliile sunt cele care fac diferența, așa cum s-a întâmplat și la o societate de sortare a gunoiului menaj cu câteva zile în urmă.

Atunci când Mikhail s-a uitat în interiorul pungii, acesta a descoperit cum o pereche de ochi superbi privea direct în ochii lui

Youtube

Fiecare secundă trebuie să conteze. Nu se știe niciodată cum se poate ajunge în situația în care o viață se poate agăța de acest timp pe care de multe ori uităm să îl prețuim din cauza rutinei sau a ritmului alert în care trebuie să ne desfășurăm activitățile de zi cu zi. În urmă cu câteva zile, la un centru de sortare a gunoaielor dintr-un oraș al Rusiei, angajații au aflat ce poate să însemne de fapt expresia "pisicile au 9 vieți."

Din fericire, pisicuța care se afla într-un dintre pungile amestecate în grămada de gunoi și-a folosit una dintre cele 9 vieți și a fost salvată exact cu câteva secunde înainte să intre în sortatorul mecanic.

Mikhail Tukash este numele bărbatului care a devenit într-o secundă salvatorul animăluțului. Datoria lui era să taie și să verifice fiecare pungă de pe banda de lucru. Atunci când a ridicat punga, acesta nici măcar nu a bănuit ce avea să se întâmple.

Sarcina lui era să verifice fiecare pungă de metale, iar atunci când a ridicat-o pe cea cu pricina, nu și-a dat seama că se află un pisoi în ea pentru că animăluțul nu mișca și nu scotea niciun sunet. O altă șansă la viață a avut pisica că nu a fost atinsă de cuțitul cu care bărbatul a tăiat punga.

Pisicile chiar au 9 vieți

Atunci când Mikhail s-a uitat în interiorul pungii, acesta a descoperit cum o pereche de ochi superbi îl privea temetoare. Pisica i-a impresionat imediat pe toți colegii bărbatului cu frumusețea ei.

Muncitorul a avut nevoie de câteva clipe ca să-și dea seama ce s-a întâmplat cu adevărat. Toată activitatea centrului de sortare a gunoiului a fost oprită preț de câteva minute pentru a înțelege toată lumea despre ce este vorba.

Pisica era bine hrănită și îngrijită, așa că era cu siguranță o pisică de casă și nu una care trăiește pe străzi. Cei din centru au dus imediat pisica la medicul veterinar pentru a vedea care este starea ei de sănătate sau dacă a suferit vreo accidentare în timpul în care s-a aflat închisă în punga aruncată printre gunoaie.

Din fericire, animăluțul nu a fost deloc afectat de situația în care s-a aflat. Cele câteva secunde de atenție din partea angajatului i-au salvat viața, altfel sfârșitul era unul tragic pentru ea dacă ajungea în ghearele de metal ale sortatorului de gunoi.

Imaginile au fost înregistrate pe camerele de supraveghere, iar acum fac înconjurul lumii. Bărbatul care i-a salvat viața a fost recompensat de angajatorul său cu o mărime de salariu.


Recomandari