Antena Căutare

Cateva tinere din Arad vand rochii de mireasa la mana a doua

Cateva tinere din Arad au avut o idee iesita din comun pentru unii, dar extrem de avantajoasa pentru altii: si-au deschis un stand cu rochii de mireasa purtate. Doamnele, pe care le lasa inima sa se desparta de rochia din cea mai importanta zi din viata lor, vand astfel de articolele la preturi avantajoase. E o afacere profitabila atat pentru viitoarele mirese, cat si pentru fostele

Loredana incerca de mult timp sa isi vanda rochia de mireasa. A aflat de curand de standul deschis la Targul de Nunti si s-a grabit sa-si incerce norocul. La fel ca ea, alte cateva zeci de doamne. Intr-o singura saptamana, s-au pus in vanzare peste 100 de rochii. “M-am gandit ca cel mai usor ar fi daca ne-am strange toate la un loc rochiile si fetelor doritoare sa cheltuisaca pe rochii foarte scumpe o suma mai mica de bani le-ar fi mult mai usor sa vina la noi”, a declarat Marilena Bacos, reprezenatntul standului.

Viitoarele mirese au toate motivele sa treaca pe la standul proaspat infiintat. Preturile sunt extrem de avantajose. De exemplu, o rochie care a costat 3.500 de euro, acum se vinde cu 1500, negociabil.

“Ne-am trezit asaltate si bineinteles foarte incantate pentru ca fetele sunt entuziasmate de ideea noastra care cat de cat a prins foarte bine si mai ales ne bucuram ca am facut foarte multe fete fericite”, a tinut sa spuna si Roxana Chifan.

Targul de nunti este deschis pana maine.

Foto: Intact Images

Ministerul Educatiei vrea sa interzica studiul limbilor straine, pana in clasa a treia... Doi tineri vor sa mearga pe jos 4.000 de kilometri. Punctul de oprire va fi Gibraltar, teritoriul britanic de peste Medi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x