Antena Căutare

Românii se descurcă în orice situație! Câţiva muncitori din Galați au scos apa dintr-o groapă cu roaba

Câţiva muncitori au descoperit metoda perfectă să scoată apa dintr-o groapă pe care urmau să o pietruiască! Plini de inventivitate, aceştia s-au folosit de lopeţi şi o roabă. Nu a fost lucru uşor.

Câţiva muncitori au descoperit metoda perfectă să scoată apa dintr-o groapă pe care urmau să o pietruiască! Plini de inventivitate, aceştia s-au folosit de lopeţi şi o roabă. Nu a fost lucru uşor. Mai ales că, după ce umpleau roaba, o vărsau câţiva metri mai încolo.

Exact ca în bancurile vechi: doi membri ai echipei pun apă cu lopata, al treilea îi supraveghează, iar al patrulea ia notiţe. Probabil despre modul corect în care trebuie manevrate lopeţile pline cu apă.

Muncitorii fac parte dintr-o echipă ce lucrează la amenajarea unei parcări între blocuri. Iar beneficiara lucrării, Primăria Galaţi, a găsit chiar şi o explicaţie pentru metoda inedită de lucru din şantier - nu există un utilaj special.

Gropa pe care cu spor au golit-o cei doi muncitori a fost, oricum, ulterior acoperită cu pietriş. Munca în zadar i-a făcut să zâmbească amar pe locatarii din zonă. Până la urmă din banii lor sunt unii plătiţi să se prefacă că muncesc.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Situație dramatică! O balenă a fost găsită moartă într-o zonă din Indonezia populată de turiști. Oamenii de știință sunt... Fără grevă, azi, la metrou! Cine câștigă, de fapt, dacă metroul nu circulă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x