Antena Căutare

Cauza incendiului de la Timişoara, în care patru fraţi au murit carbonizaţi, este coş de fum neprotejat corespunzător

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au anunţat, joi, că a fost stabilită cauza producerii incendiului de pe strada Memorandului din Timişoara în care patru fraţi au murit carbonizaţi.

”În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit cauza probabilă a incendiului: coş de fum neprotejat corespunzător”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Copiii, de 4 luni, de 1 an, 3ani şi 6 ani, au fost găsiţi carbonizaţi de către pompierii veniţi să stingă focul. Aceştia au fost lăsaţi singuri acasă, în grija fratelui mai mare, de 14 ani, singurul care a reuşit să se salveze şi care este acum în spital intoxicat cu fum.

Cei mici dormeau când o parte din acoperiş s-a prăbuşit peste ei.

Mama şi tatăl copiilor au ajuns acasă la scurt timp după ce flăcările au cuprins locuinţa aflată pe strada Memorandului din Timişoara. Tatăl consumase alcool, iar vecinii povestesc că cei doi îşi neglijau copilaşii.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi distrugere, în cazul celor doi părinţi ai căror copii au murit în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui incendiu care a izbucnit la locuinţa lor din Timişoara.

Sursa : news.ro

Ce salariu are un preot în România. Veniturile personalului clerical vor fi majorate până în 2022... De la ce a pornit incendiul în care au pierit patru copii. Anunțul de ultimă oră făcut de pompierii din Timișoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x