Scene cumplite la Caracal. Ce s-a întâmplat când Gheorghe Dincă a dat cu ochii de bunica Luizei Melencu: "Viermii să te mănânce"

Gheorghe Dinca a ajuns din nou la tribunalul Olt, în fața magistraților, după ce mașina cu care se presupune că le-ar fi răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar fi dispărut ca probă de la dosar, fiind scoasă la vânzare pe internet. În fața instituției, criminalul din Caracal a dat ochii cu bunica Luizei.

Luiza Melencu, alături de bunici

Facebook

Mașina a fost scoasă la vânzare prin licitație, iar avocatul familiei Luizei a cerut instanţei să oprească vânzarea autoturismului. Mama fetei, Monica Melencu, susține și ea că se încearcă mușamalizarea probei.

“Doamna avocat a aflat, a făcut contestație. Dânsa crede ca era mijloc de probă. (...) Mi-e groaza. Mi-e greu să-l văd pe Dincă. (...) De ce credeti ca s-au pus la vanzare? Se vrea musamalizarea cazului”, a acuzat Monica Melencu.

Citește și: Mașina cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost scoasă la vânzare. Familia adolescentei, revoltată: ”Se urmărește mușamalizarea cazului!”

Bunica Luizei a cedat nervos când l-a văzut pe Gheorghe Dincă la tribunal

În fața tribunalului s-a aflat și bunica Luizei, care și-a pierdut cumpătul când l-a zărit pe criminalul din Caracal, care se afla în duba poliției, fiind adus din nou la audieri.

“Să te duci la puşcărie. Mi-a luat copilul. Praful și viermii să te manance, să nu mai ieşi de acolo până nu voi veni eu la tine. Să fii unde e Luiza, copilul nostru. Ai luat copilul meu”, a ţipat bunica Luizei.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri