Antena Căutare

Scene cumplite la Caracal. Ce s-a întâmplat când Gheorghe Dincă a dat cu ochii de bunica Luizei Melencu: "Viermii să te mănânce"

Gheorghe Dinca a ajuns din nou la tribunalul Olt, în fața magistraților, după ce mașina cu care se presupune că le-ar fi răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar fi dispărut ca probă de la dosar, fiind scoasă la vânzare pe internet. În fața instituției, criminalul din Caracal a dat ochii cu bunica Luizei.

Scene cumplite la Caracal. Ce s-a întâmplat când Gheorghe Dincă a dat cu ochii de bunica Luizei Melencu: "Viermii să te mănânce"
Luiza Melencu, alături de bunici | Facebook

Mașina a fost scoasă la vânzare prin licitație, iar avocatul familiei Luizei a cerut instanţei să oprească vânzarea autoturismului. Mama fetei, Monica Melencu, susține și ea că se încearcă mușamalizarea probei.

“Doamna avocat a aflat, a făcut contestație. Dânsa crede ca era mijloc de probă. (...) Mi-e groaza. Mi-e greu să-l văd pe Dincă. (...) De ce credeti ca s-au pus la vanzare? Se vrea musamalizarea cazului”, a acuzat Monica Melencu.

Citește și: Mașina cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost scoasă la vânzare. Familia adolescentei, revoltată: ”Se urmărește mușamalizarea cazului!”

Bunica Luizei a cedat nervos când l-a văzut pe Gheorghe Dincă la tribunal

În fața tribunalului s-a aflat și bunica Luizei, care și-a pierdut cumpătul când l-a zărit pe criminalul din Caracal, care se afla în duba poliției, fiind adus din nou la audieri.

“Să te duci la puşcărie. Mi-a luat copilul. Praful și viermii să te manance, să nu mai ieşi de acolo până nu voi veni eu la tine. Să fii unde e Luiza, copilul nostru. Ai luat copilul meu”, a ţipat bunica Luizei.

Ministerul Culturii alocă 700.000 de lei în programul naţional de finanţare a cercetării arheologice sistematice... Reguli noi de internare și externare pentru pacienții COVID-19. Când vor putea părăsi spitalul asimptomatici și simptoma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x