Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Caz inedit! Obligată să întrețină relații sexuale contra-cost de către prietenul ei minor

O fată de 15 ani din Alexandria este obligată de către prietenul ei, de aceași vârstă, să întrețină relații sexuale contra-cost cu alter persoane.

O fată de 15 ani din Alexandria este obligată de către prietenul ei, de aceași vârstă, să întrețină relații sexuale contra-cost cu alter persoane.

Polițiștii din Alexandria au fost informați despre caz printr-un apel la numărul de urgență 112, chiar de mama adolescentei. Aceasta le-a povestit polițiștilor cum fiica sa de 15 ani este forțată să se prostitueze de către prietenul ei, de asemenea minor.

Atât adolescentă cât și mama acesteia au fost audiate la poliția din Alexandria în prezența unei echipe de psihologi de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

„Sesizarea s-a făcut pe 112. Persoana care a făcut sesizarea, împreună cu fiica ei, a fost adusă la sediul poliţiei. S-a întocmit dosar penal pentru proxenetism, pentru faptă, nu pentru persoană. Poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare a persoanelor în cauză. Fata are 15 ani, i s-au luat declaraţii în prezenţa psihologului, pentru că e minoră, dar şi mamei, care a făcut sesizarea. Ea spune că a întreţinut relaţii sexuale contra-cost, fiind determinată de prietenul ei, care are aceeaşi vârstă cu ea“, a declarat Orbeşteanu, comisar al Inspectoratului de Poliție Teleorman.

Este vorba despre un caz inedit deoarece tânărul acuzat de proxenetism este un minor de 15 ani. Investigațiile continuă sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Recomandari