Antena Căutare

Caz nemaiîntâlnit în România. Ce s-a întâmplat la câteva ore după ce Romeo i-a cedat o parte din ficatul său tinerei Anett Marcus!

Romeo Kulcsar, tânărul de 23 de ani din Tășnad, care a salvat viața tinerei Anett Marcus, de 24 de ani, cedându-i o bucată din ficatul său, a povestit că nici nu a stat pe gânduri când a aflat de situația tinerei.

A venit acasă din Danemarca, acolo unde muncește, și i-a spus tinerei că o va ajuta, necondiționat. Zis și făcut, Romeo a dat probe de compatibilitate și a rezultat că poate să devină donator. A dat, fără nicio problemă, și o declarație pe proprie răspundere la un notar public, și apoi a ”urcat” pe masa de operație.

”Anul trecut am aflat de ea. O știam din liceu și am întrebat-o in oraș de ce e supărată mereu. Nu mi-a spus din prima, dar tot am insistat, până când mi-a spus. Eu m-am oferit. Pentru că nu am făcut excese. Nici măcar nu am fumat vreodată. Și în urma analizelor s-a dovedit că sunt sănătos și apt pentru a dona”, a spus Romeo, în exclusivitate pentru PresaSM.

Iar după o operație de opt ore la Spitalul Fundeni din București, Romeo i-a donat Anettei o bucățică din ficatul lui! Operația a reușit, iar cei doi sunt bine!

A început. Zeci de mii de părinți, profesori și elevi sunt așteptați să decidă. Cum va arăta structura anului școlar 201... Imagini ȘOCANTE. O româncă angajată în Italia o bate cu bestialitate pe bătrâna de care avea grijă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x