Antena Căutare

Caz REVOLTĂTOR în România! O femeie a fost ÎMPUȘCATĂ în trafic de un poliţist

O femeie a fost împuşcată de un polițist în localitatea Bârla din Argeş, din greșeală. Agenţii încercau să-l oprească pe partenerul ei - şoferul maşinii în care ea era pasager.

O femeie a fost împuşcată de un polițist în localitatea Bârla din Argeş, din greșeală. Agenţii încercau să-l oprească pe partenerul ei - şoferul maşinii în care ea era pasager.

Polițiștii nu au reuşit cu focurile de avertisment şi au îndreptat arma spre autoturism. Gloanţele au lovit bara, dar unul dintre acestea a străpuns caroseria.

Glonţul a intrat prin toracele victimei şi s-a oprit în cotul braţului stâng.

„Existau indicii că ar fi condus autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceştia au executat mai multe focuri de armă dintre care primele au fost executate în plan vertical ca focuri de avertisment”, a spus Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

„Echipajul a reuşit să-l oprească după o urmărire de 13 kilometri şi şase focuri de armă - două în aer şi patru înspre maşină. Unul dintre ele a trecut prin portbagaj şi a ajuns în autoturism, rănind-o femeia de 31 de ani aflată în dreapta”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Bărbatul şi poliţistul care a tras au mai avut de-a face unul cu celălalt. În urmă cu 12 ani, agentul l-a prins conducând fără permis în timp ce acest bărbat venea de la furat. I-a făcut dosar penal, dar individul a fugit din ţară.

Poliţistul care a folosit arma are calificative bune şi o experienţă de 17 ani. Susţine că a tras înspre roţile maşinii, dar, din cauza drumului denivelat, glonţul a ajuns în autoturism.

Incidentul este anchetat de Parchetul Tribunalului Argeş

TRAGEDIE fără margini în Tulcea! Puhoaiele au luat cu totul o familie. Au fost găsiți morți... E clar, unii se uită la prea multe filme! A furat o maşină, a băut, a condus fără permis şi a provocat un accident. O tâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x