Antena Căutare

Caz similar! Un bărbat din Bistrița a fost bătut fără motiv de doi adolescenţi! Atacul a fost fimat de camerele de supraveghere (VIDEO)

Cazul bătrânului bătut fără motiv s-a repetat în Bistriţa. De această dată, victimă a fost un bărbat de 34 de ani din Beclean.

Cazul bătrânului bătut fără motiv s-a repetat în Bistriţa. De această dată, victimă a fost un bărbat de 34 de ani din Beclean.

Omul a fost bătut crunt de doi adolescenţi de 16 şi de 18 ani. O angajată a localului în care a avut loc bătaia a încercat să-i oprească pe cei doi, dar fără succes.

În cele din urmă, ea a apasat butonul de panică. Cei doi agresori au fost reţinuţi de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Incidentul s-a întâmplat la scurt timp după ce un bătrân din Brașov a fost atacat și bătut cu bestialitate de doi tineri. Cei doi tineri care l-au bătut zilele trecute pe bătrânul de 66 de ani sunt Ceplinsche Adrian și Mircea Mihai Constantin, în vârstă de 18, respectiv 23 de ani. Cei doi nu au antecedente penale și se pare că în momentul comiterii faptei se aflau sub influența alcoolului.

Sătenii din Giurgiu spun lucruri trăsnite! De ce e mare Săptămâna mare? Vei râde cu lacrimi! (VIDEO)... Continua mobilizarea pentru bătrânul bătut de huligani în pasajul din Brașov! Ce surpriză a primit bărbatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x