Antena Căutare

Tragedie în Mureș! O femeie nevinovată a fost împușcată în cap de un polițist. Ce s-a întâmplat

O femeie din judeţul Mureş a fost împuşcată în zona capului, de greşeală, de un poliţist care urmărea un şofer fugar. Victima este în stare gravă, internată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj, în Clinica de Neurochirurgie.

Accident înspăimântător în Mureș! O femeie a fost împușcată în cap din greșeală de către un polițist care urmărea un șofer fugar! În ce stare se află acum femeia

O femeie din judeţul Mureş a fost împuşcată în zona capului, din greşeală, de un poliţist care urmărea un şofer fugar. Victima este în stare gravă, internată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj, în Clinica de Neurochirurgie.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că incidentul s-a produs vineri seara, când un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui şofer aflat în trafic. Bărbatul nu s-a predat de bună voie, astfel a fost nevoie de intervenția de urgență a polițiștilor rutieri.

Aceștia au alertat toți colegii care se aflau în aria direcției în care se îndrepta fugarul. În zona localităţii Aluniş poliţiştii au identificat din nou autoturismul, efectuând din nou un semnal de alarmă care a fost fără succes.

Fiind obligat de împrejurări, un poliţist a efectuat foc de armă asupra autoturismului, însă, în urma uzului de armă, un glonţ a lovit, în zona capului, o femeie de 59 de ani, din localitatea Aluniş, care se afla din nefericire în zonă, ca pieton.

În urma tragicului incident, poliția a abandonat urmărirea fugarului, solicitând de urgență o ambulanță pentru femeia împușcată

Femeia în vârstă de 48 de ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj- Clinica de Neurochirurgie, conform Mediafax.

Şoferul fugar a fost oprit în localitatea Răstoliţa şi au fost aplicate măsurile legale.

În acest dosar, polliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Lovitură după lovitură în sistemul medical! Un fost zidar a înșelat sute de pacienți dându-se doctor stomatolog într-o l... O angajată a primăriei din Olt a fost împușcată accidental de soț! Femeia se află în stare gravă și riscă să își piardă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x