Antena Căutare

Caz șocant în România. O injecţie cu antibiotic a băgat în comă un bebeluş de cinci luni, la Spitalul din Bârlad

Un bebeluş de numai cinci luni a intrat în comă la Spitalul din Bârlad, după ce medicul i-a făcut o injecţie cu antibiotic. Copilul a ajuns la camera de gardă cu febră, convusii şi hemoragie digestivă. Avea o amigdalită acută şi 42 de grade temperatură. Tratamentul nu i-a îmbunătăţit starea. În comă, copilul a fost trimis la spitalul Sfânta Maria din Iaşi, unde este şi acum.

Într-o singură noapte, un copil de numai cinci luni a trecut de la joacă la comă. La Spitalul din Bîrlad, medicul care asigura urgenţele pediatrice i-a făcut lui Mihnea o injecţie cu antibiotic. Medicul de pe ambulanţă care l-a transportat pe copil la Vaslui, unde îl aştepta un elicopter SMURD ca să-l ducă la Iaşi, spune că starea copilului era deja foarte gravă.

Familia crede că de vină pentru starea copilului e medicul din Bârlad care i-a administrat antibioticul. La acelaşi spital, băieţelul fusese diagnosticat cu amigdalită acută, cu două zile înainte de a intra în comă. A primit tratament şi a fost trimis acasă. Când s-a întors la urgenţe, după 48 de ore, avea deja convulsii şi complicaţii.

Un tânăr fotbalist a murit într-un tragic accident de mașină! Marius Lungu avea doar 20 de ani... Detalii uluitoare despre fetiţa de 14 ani crescută cu iarbă şi bătaie de propria mamă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x