Căutare Live

Caz șocant! Motivul halucinant pentru care o femeie și-a ieșit din minți și i-a tăiat organele genitale soțului ei: ”Totul a pornit de la...”

Un caz teribil s-a produs în India, acolo unde o femeie supărată foc că soțul a neglijat-o i-a tăiat organele genitale, acesta fiind transportat de urgență la spital. 

Un caz teribil s-a produs în India, acolo unde o femeie supărată foc că soțul a neglijat-o i-a tăiat organele genitale, acesta fiind transportat de urgență la spital.

Yunus Ahmed, în vârstă de 45 de ani, din nordul Indiei, a fost transportat de urgență la spital, după ce soția lui i-a tăiat organele genitale, în urma unei discuții în cadrul căreia i-a reproșat că a petrecut mai mult timp în companiei altei soții.

Potrivit declarațiilor femeii care și-a recunoscut fapta și care a fost arestată, soțul ei și-a luat anul trecut o a doua soție, cu consimțământul primei neveste, deoarece aceasta nu putea să-i ofere un fiu, Dar după nuntă, bărbatul petrecea tot mai mult timp în compania noii soții, iar acest lucru a nemulțumit-o pe prima.

„Miercuri, certurile s-au intensificat, iar femeia, care îl acuzase în mod repetat că nu îşi petrecea timpul cu ea şi că o ignora, i-a tăiat organele genitale cu un cuţit”, a declarat un reprezentant al poliției locale.

În urma acestui incident, bărbatul a fost dus de urgență la spital, unde a fost îngrijit, starea lui fiind stabilă.

Femeia a fost arestată după ce rudele acestuia au depus o plângere și riscă o pedeapsă de până la zece ani de închisoare.

Încă un ACCIDENT rutier mortal în România! Șoferi, atenție! Circulația este OPRITĂ!              ... Ziua Marinei Române va fi sărbătorită în 7 orașe din țară!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri