Antena Căutare

Caz unic în Covasna! S-a urcat în ambulanță și a născut o fetiță perfect sănătoasă

O tânără de 19 ani din județul Covasna a născut o fetiță perfect sănătoasă în ambulanță, în drum spre spital. Tânăra este la cea de-a treia sarcină.

O tânără de 19 ani din județul Covasna a născut o fetiță perfect sănătoasă în ambulanță, în drum spre spital. Tânăra este la cea de-a treia sarcină.

Medicii de pe ambulanță au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență 112 despre o gravidă care trebuie preluată și transportată la spital pentru a putea da naștere unui copil.

Femeia nu a putut rezista pe traseul de 15 kilometri așa că a dat naștere unei fetițe perfect sănătoasă în ambulanță. Atât mama cât și fetița se află într-o stare stabilă și au fost transportate imediat la spital pentru a putea fi îngrijite.

„Deşi distanţa dintre localitatea Estelnic şi municipiul Târgu Secuisc este de doar 15 de kilometri, femeia, în vârstă de 19 de ani, nu a mai rezistat până la spital. Imediat după ce s-a întins pe targa din ambulanţă, a dat naştere unei fetiţe căreia pompierii i-au acordat asistenţa medicală. După ce s-au asigurat că mama şi fetiţa sunt în stare stabilă, membrii echipajului au pornit spre spital cu femeia aflată la cea de-a treia naştere”, arată ISU Covasna.

Este singurul caz de acest gen din Târgu Secuiesc, deși medicii au o experiență de peste șapte ani pe ambulanță aceștia nu s-au confruntat cu această situație.

FOTO! Își trăiau viața la mila trecătorilor din București! Cinci copii împreună cu mama lor au îndurat frigul, foamea și... Românii sunt în siguranță! Sistemul de intervenţie la dezastre din ce în ce mai bun! "Cu certitudine am învăţat de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x