Cazare și masă gratuite pentru acești studenți, în anul universitar 2019-2020! În ce condiții vor beneficia de această facilitate

Noul an universitar va aduce o schimbare drastică pentru sute de studenți, întrucât vor beneficia de cazare și masă gratuită, potrivit unei decizii ce a fost luată la nivelul unității de învățământ. 

Noul an universitar va aduce o schimbare drastică pentru sute de studenți, întrucât vor beneficia de cazare și masă gratuită, potrivit unei decizii ce a fost luată la nivelul unității de învățământ.

Este vorba despre studenții IT-iști ai Universității din Oradea, care începând cu anul universitar 2019 – 2020 vor beneficia de cazare și de masă gratuite. Această măsură este valabilă pentru tinerii de la nouă specializări, mai exact, studenţii de la specializările informatică, calculatoare, tehnologia informaţiei, electronică aplicată, reţele şi software de telecomunicaţii, automatică şi informatică aplicată, inginerie electrică şi calculatoare, mecatronică şi robotică, potrivit Mediafax.

Sprijinul financiar se acordă studenţilor cu domiciliul în alte localităţi decât Oradea şi Zona Metropolitană Oradea, prin bugetare din partea Primăriei Municipiului Oradea.

„Condiţii de acordare a facilităţilor: pentru semestrul I al anilor de studii, sprijinul financiar se acordă studenţilor care au acumulat cel puţin 75% din creditele aferente primei sesiuni de examene; pentru semestrul al II-lea, sprijinul financiar se acordă studenţilor care au promovat anul universitar cu cel puţin 75% din creditele anuale şi au realizat stagii de practică/intership/să fie angajaţi la departamentele de IT/firme locale (din Oradea sau Zona Metropolitană Oradea) din domeniul IT (minim 60 ore)”, arată Universitatea Oradea.

Măsura vine în întâmpinarea strategiei de dezvoltare a sectorului IT al oraşului Oradea.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri