Antena Căutare

Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu declară război! Mesaj tranșant pentru familia Melencu: „Dacă vor continua, voi face public...”

Deranjat de declarațiile din ultimele zile ale familiei Luizei Melencu, Alexandru Cumpănașu și-a exprimat dezamăgirea pentru poziția incorectă avută față de el și eforturile sale de a o găsi pe adolescentă. Cumpănașu a garantat că, dacă va fi nevoie, va face publice dovezi nimicitoare.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu declară război! Mesaj tranșant pentru familia Melencu: „Dacă vor continua, voi face public...”
Alexandru Cumpănașu, mesaj pentru familia Luizei Melencu

După câteva zile în care a stat departe de spațiul public, preferând să stea și să ascute declarațiile celor implicați în cazul Caracal, Alexandru Cumpănașu a revenit pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj tranșant pentru familia Luizei Melencu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rusia a făcut anunțul: România va fi lovită de un cutremur devastator pe data de...... Ministrul Muncii este îngrozit. Un pensionar are de așteptat șase luni pentru recalcularea pensiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x