Antena Căutare

Cazul Caracal. Profiler FBI, argument că fetele sunt vii: „Dincă nu este un lup singuratic și nici un criminal”

Tot mai multe voci susțin că cele două fete considerate ca fiind ucise de către Gheorghe Dincă, sunt vii și sechestrate undeva departe de țară.

Tot mai multe voci susțin că cele două fete considerate ca fiind ucise de către Gheorghe Dincă, sunt vii și sechestrate undeva departe de țară.

Din Amercia, Mihaela Brooks, analist de investigaţii criminale, a analizat la Acces Direct cazul Caracal. ”Gheorghe Dincă nu este un lup singuratic și niciun criminal în serie”, a spus aceasta.

DINCĂ, LEGĂTURI CU DOUĂ REȚELE?

Cazul de la Caracal este în continuare învăluit în mister, iar avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, tânăra dispărută de acasă la sfârșitul lunii iulie, a dezvăluit noi informații despre Gheorghe Dincă, presupusul criminal al adolescentei.

Astfel, în cadrul unei emisiuni TV, acesta spune că anchetatorii angajați de Alexandru Cumpănașu au descoperit că Gheorghe Dincă ar avea legături cu două rețele de trafic de carne vie.

Sibiu - Nouă persoane transportate la spital, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un cap de pod, pe DN 7... ANAF pe urmele tinerilor care au absolvit orice facultate! Ce măsuri a anunțat președintele Fiscului pentru perioada urm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x