Antena Căutare

Cazul Caracal se poate repeta oricând! Motivul pentru care alți elevi ar putea să dispară la fel ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Cazul Caracal se poate repeta oricând, mai ales acum că a început şcoala. Sunt comunităţi întregi în care transportul public adecvat lipseşte, iar elevii depind de cursele taximetriştilor de ocazie.

Cazul Caracal se poate repeta oricând, mai ales acum că a început şcoala. Sunt comunităţi întregi în care transportul public adecvat lipseşte, iar elevii depind de cursele taximetriştilor de ocazie.

Deşi practica este ilegală, iar cazul Caracal a atras atenţia încă o dată, dacă era nevoie, asupra riscurilor uriaşe la care se supun copiii, fenomenul face parte în continuare din viaţa de zi cu zi pentru mulţi români.

„Nu sunt destule autobuze şi sunt nevoită să stau la ocazie”, a spus o elevă.

Riscurile sunt cunoscute, iar tragedia de la Caracal a adus încă o dată la lumină turnura tragică pe care o poate lua o astfel de cursă ilegală. Unii aleg calea mai grea, pentru siguranţă.

Zonele rurale sunt cele mai afectate de lipsa unor mijloace de transport adecvate transportului elevilor. Aproximativ 2,8 milioane de tineri au început ieri şcoala.

Ministerul Educaţiei a anunţat că bursele elevilor rămân la nivelul de anul trecut... Ultimă oră! Procurorul din Caracal care a descins abia la șase dimineața în casa lui Dincă, pus sub învinuire de Secția ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x