Antena Căutare

Cazul care a șocat o lume-ntreagă! Cum au izbutit două românce să fure ȘAPTE KILOGRAME de aur!

Caz incredibil la Oneşti, judeţul Bacău. Două femei, mamă şi fiică, au fost arestate pentru că ar fi înscenat un jaf de pe urma căruia s-au ales cu nu mai puţin de şapte kilograme de aur. Au fost prinse abia după trei săptămâni. Pe 10 iunie, fiica, şefa unei Case de Amanet, a anunţat Poliţia că un individ ar fi intrat peste ea, i-ar fi dat cu ranga în cap, şi ar fi luat tot din seif. De fapt, spun procurorii, femeia a încercat să ascundă de un control faptul că, timp de un an de zile, a făcut acte fictive şi a furat aur din casa de amanet.

Mamă şi fiică, prima de 60 de ani, iar cealaltă de 38, ambele au fost încătuşate.

S-a luat măsura preventivă faţă de ambele inculpate. măsură preventivă 30 de zile, ambele au contestat

Procurorii însă le contrazic. Pe 10 iunie, amândouă ar fi înscenat jaful la casa de amanet unde lucra fiica. Totul pentru a acoperi gaura de peste 800.000 de lei din gestiune, contravaloarea celor 7 kg de bijuterii pe care angajata le-ar fi furat timp de un an.

În aceeaşi dimineaţă au fost sustrase alte bijuterii din casa de amanet, suma de 2250 de leii şi un telefon mobil. 2.58 Prejudiciul total comunicat de persoana juridică vătămată este de 801.502 lei.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din casa de amanet se vede cum angajata deschide magazinul, face curat cu uşa deschisă, apoi dispare după o perdea. La puţin timp după, în incintă intră un individ îmbrăcat precum muncitorii de la salubritate. Se uită prin magazin, se întoarce la uşă şi se uită afară, apoi se ascunde şi el după perdea. Iese de acolo după câteva minute.

Inculpata Călinescu Mihaela, angajată a unei case de amanet, a anunţat organele de poliţie că o persoană necunoscută, cu faţa acoperită, a pătruns în casa de amanet, a agresat-o, pierzându-şi cunoştiinţa, iar când şi-a revenit, a constata că bunurile din casa de amanet au fost sustrase.

Angajata a mai spus că tâlharul i-ar fi dat cu o rangă în cap.

Cam dubioasă spargerea acolo. 6.25 Au deschis la 9 dimineaţa, au lăsat uşa deschisă, a făcut curăţenie. Cum Dumnezeu că pe acolo se circulă foarte foarte des. E o zonă extrem de circulată.

Fiul fostului premier Victor Ponta a fost accidentat în timpul unui meci de rugby... BACALAUREAT 2017. Primele REZULTATE ale MINISTERULUI EDUCAȚIEI despre Bacalaureat: 95,85% - rata de participare la ultim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x