Antena Căutare

Cazul care i-a șocat pe medici! Ce s-a întâmplat cu un bărbat care a ajuns de urgență, la spital, cu tensiunea 25

Un caz teribil a avut loc în Iași, unde un bărbat a ajuns de urgență la spital având tensiunea 25. Valoarea record i-a șocat pe medici, care au încercat să-i salveze viața. 

Un caz teribil a avut loc în Iași, unde un bărbat a ajuns de urgență la spital având tensiunea 25. Valoarea record i-a șocat pe medici, care au încercat să-i salveze viața.

Deși a fost operat de urgență, bărbatul a intrat în comă. Conform informațiilor furnizate de BZI, pacientul, în vârstă de 65 de ani, figura în evidența medicilor cu hipertensiune.

La spital, omul s-a simțit din ce în ce mai rău, iar în urma investigațiilor, medicii au constatat că un vas de sânge pleznise, din cauza tensiunii ajunse la o valoare record, arată bzi.ro. Deși a fost operat de urgență pentru sutura vasului, bărbatul a intrat în comă, iar pronosticul doctorilor cu privire la șansesele de supraviețuire este rezervat.

Hipertensiunea sau tensiunea arterială crescută este o afecţiune frecventă în care sângele exercită o presiune exagerată asupra pereţilor arteriali, ceea ce poate duce la complicaţii precum boli cardiace, accidente vasculare cerebrale şi insuficienţă renală.

Undă de poluare periculoasă pe râul Jiu! Care a fost cauza... Vestea GROAZNICĂ primită de familiile MORȚILOR în ACCIDENTUL DIN UNGARIA: „Dacă ești în fața...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x