Antena Căutare

Cazul Cozma: A disparut unul dintre inculpati!

Purtatorul de cuvant al Politiei din Budapesta, Horvath Katalin, a anuntat ca, in aceasta dimineata, a fost emis un mandat de urmarire generala pentru unul dintre invinuitii din cazul Cozma, Pal Gabor.

Dupa verdictul anuntat in iunie, acesta a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru complicitate la uciderea handbalistului roman. Judecatoria Veszprem a decis ca pana la un verdict definitiv, acesta sa fie judecat in libertate, fara dreptul de a-si parasi locuinta de domiciliu. Ieri seara, in cadrul unui control de rutina la domiciliu, politia maghiara a constatat ca acesta a disparut, rudele sale spunand ca nu stiu unde se afla. Politia maghiara a organizat mai multe filtre pentru prinderea invinuitului, insa fara folos pana la aceasta ora.

Sapte persoane au fost condamnate in procesul de la Veszprem, fiind gasite vinovate pentru moartea handbalistului roman Marian Cozma. R.Sandor si N.Gyozo au primit inchisoare pe viata, Ivan Sztojka- 20 de ani, Pal Gabor 5 ani, Bihari Csaba 4 ani, fosta concubina a lui R.Sandor - 3 ani, Antalik Laszlo- 2 ani si 7 luni, ultimii patru sunt judecati in libertate. Cazul a ajuns la Curtea de Apel Gyor unde se va judeca recursul inaintat de procurori si de avocatii apararii.

BAC, Sesiunea a II-a: Mai multi candidati au predat foile goale dupa o ora si jumatate la proba de matematica... Reglari de conturi in Capitala. Limuzina interlopului Amet Metin, vandalizata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x