Antena Căutare

Cazul Elodia, copie la indigo în Gorj! De data asta, victima e un bărbat, dispărut de șapte ani!

La şapte ani de la dispariţia unui bărbat din Gorj, procurorii spun că au un nou "Cristian Cioacă". Principalul suspect a fost trimis în faţa judecătorilor pentru crimă, deşi, la fel ca în cazul Elodiei, lipseşte cadavrul.

La şapte ani de la dispariţia unui bărbat din Gorj, procurorii spun că au un nou "Cristian Cioacă". Principalul suspect a fost trimis în faţa judecătorilor pentru crimă, deşi, la fel ca în cazul Elodiei, lipseşte cadavrul.

La şapte ani de la dispariţia unui bărbat din Gorj, procurorii spun că au un nou "Cristian Cioacă". Principalul suspect a fost trimis în faţa judecătorilor pentru crimă, deşi, la fel ca în cazul Elodiei, lipseşte cadavrul. De data aceasta, victima a fost un bărbat, prieten cu cel care l-ar fi ucis. Iar conflictul dintre ei ar fi izbucnit de la o femeie.

Poze îngălbenite, aproape distruse. Sunt ultimele amintiri cu fiul lor. Era 15 februarie 2010, când Daniel Nistor a fost văzut ultima oară. Se urca în maşina unui apropiat, Felix Dianu. Acum, acuzat că i-a devenit călău.

Prietenul victimei și amantul soției

Anchetatorii au descoperit că Dianu NU era DOAR amicul lui Daniel, ci ar fi avut şi o legătură amoroasă cu fosta soţie a victimei. Dar procurorii, aceiaşi care au investigat şi dispariţia Elodiei, susţin că nu sunt în faţa unei crime perfecte.

Au adus dovezi că s-ar fi certat şi înainte ca Daniel Nistor să dispară, când prietenul său i-a incendiat maşina.

În puzzle-ul anchetei lipseşte cadavrul, la fel ca în cazul Elodia. Dar, acelaşi procuror care l-a trimis în faţa judecătorilor şi de pe Cristian Cioacă a decis acum să ceară şi condamnarea lui Felix Dianu. Tot pentru crimă.

„Există o situaţie, cel puţin una, similară în cele două cazuri. Acolo unde autorul a încercat să dea senzaţia că victima transmite mesaje”, spune Dan Antonescu, specialist criminolog.

În cazul din Gorj, tocmai mesajul trimis de pe telefonul victimei, la cinci zile după dispariţie, l-ar fi incriminat pe Felix Dianu. A fost pus să îl rescrie şi ar fi comis acelaşi dezacord gramatical. În plus, la testul poligraf, nu a trecut de întrebarea dacă a aruncat cadavrul într-un puţ. Deocamdată, e în libertate, sub control judiciar şi aşteaptă judecata.

Ultimele decizii în legătură cu scandalul momentului din învățământ! Cazul celor doi elevi din Dâmboviţa eliminaţi din B... Au început înscrierile la cele mai importante universităţi din ţară. Medicina, Dreptul, Informatica sunt din nou cele ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x