Antena Căutare

Cazul „Elodia” e aproape de final. Greșelile făcute de suspect l-ar putea trimite după gratii tot restul vieții!

Cu ce a fost ucisă Elodia. Anchetatorii povestesc în premieră ce s-a întâmplat în noaptea dispariţiei Cazul care a aprins imaginaţia tuturor românilor în ultimii 5 ani, dispariţia Elodiei Ghinescu, pare că se îndrepta acum spre un deznodamanat, pe care Cristian Cioacă l-a cosiderat improbabil

Cu ce a fost ucisă Elodia. Anchetatorii povestesc în premieră ce s-a întâmplat în noaptea dispariţiei Cazul care a aprins imaginaţia tuturor românilor în ultimii 5 ani, dispariţia Elodiei Ghinescu, pare că se îndrepta acum spre un deznodamanat, pe care Cristian Cioacă l-a cosiderat improbabil.

Anchetatorii vorbesc pentru prima dată deschis despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea dispariţiei avocatei şi mai ales despre greşelile făcute de suspect, care l-ar putea trimite la închisoare pentru tot restul vieţii. „Opţiunea inculpatului a fost să evite arestarea, eventual condamnarea, pe lipsa cadavrului. E şansă pe care şi-o joacă. Din punctul meu de vedere, nu e câştigătoare.”, a declarat comisarul şef Vasile Viorel, citat de Cyd.ro.

„Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. ceea ce înseamnă că după producerea decesului şi stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet şi un strat de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate, o urmă care ne-a dus al concluzia că a fost o cantitate apreciabilă de sânge, datorită mărimii pe care s-a întins. Aceste două lucruri ne-au determinat să credem că locul producerii crimei este în dormitor între pat şi perete.”, a mai spus comisarul şef Vasile Viorel.

Polițele RCA, sărăcesc buzunarul românilor, de la o zi la alta! Cât de mult s-au mărit tarifele și ce ne ascund autorită... Meteorologii prelungesc până sâmbătă atenționarea Cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x