Antena Căutare

Cazul interlopului Puiu Mironescu va ajunge la Inalta Curte

Cazul interlopului Puiu Mironescu, acuzat ca ar fi comandat moartea rivalului sau, va ajunge la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Barbatul a fost arestat aseara, iar recursul la mandatul de arestare al acestuia va fi judecat de instanta suprema. Termenul va fi stabilit de judecatori.

Cele mai grave fapte de care ste acuzat sunt instigare le terorism, instigare la omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si distrugere. Totul, in razboiul cu familia Mararu.

Ioan Dumitru Mironescu, cunoscut drept Puiu Mironescu, a fost arestat preventive, ieri, de catre magistratii Curtii de Apel Bacau. Sedinta de judecata a fost una secreta si a durat mai bine de trei ore. Nici macar iubita suspectului nu a fost lasata sa intre in sala.

Puiu Mironescu si-a sustinut nevinovatia la fiecare cap de acuzare, asa ca avocatul sau a depus recurs la masura arestarii preventive. Mironescu a refuzat sa dea orice declaratii in fata presei si sa fie filmat, in schimb, la audieri, spune avocatul, ar fi fost foarte cooperant.

IMAGINI SOCANTE! Bataie in trafic: un sofer s-a ales cu capul spart... Adrian Nastase scapa de EXECUTARE SILITA. Vezi aici de ce Inspectoratul de Stat in Constructii a oprit procedura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x