Antena Căutare

Cazul "pompita": Conducerea liceului Emil Racovita a fost demisa

Scandalul declansat de fosta campioana la inot, Valentina Brat, a dus la demiterea conducerii liceului Emil Racovita din Capitala. Inspectoratul Scolar a descoperit grave erori de management. N-a putut proba insa varianta fostei sportive, care il acuza pe profesorul de sport de la liceu ca a obligat-o sa foloseasca tehnici extreme pentru performanta.

Noua conducere a liceului, pus acum sub lupa de Inspectoratul Scolar, nu vrea sa faca niciun fel de comentarii. Raportul intocmit dupa control este cat se poate de clar. In urma scandalului dintre Valentina Brat si antrenorul de inot, Mihai Sandu, vechea conducere a Colegiului Emil Racovita a fost demisa. Profesorul Mihai Sandu ramane insa la catedra.

"Nu au fost identificate reclamatii, sesizari ale parintilor, ale altor pesoane referitoare la folosirea unor metode de antrenament care ar pune in pericol siguranta, seriozitatea sau integritatea elevilor", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scoalar, Marian Banu.

Sportiva refuza sa isi dea in judecata fostul antrenor sau sa-l reclame oficial. Vrea sa uite intreaga poveste. Desi nu pentru aceleasi motive, sportiva nu e singura care s-a plans de profesor. Tocmai de aceea, liceul va fi strict monitorizat in perioada urmatoare.

Un bloc din Galati risca sa se prabuseasca din cauza ploii!... Moarte suspecta la Braila: Un adolescent s-a aruncat de la etajul 6...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x