Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Posibil focar de coronavirus la una dintre Primăriile de Sector din București. Cazuri de Covid-19 depistate: Toți angajații, testați

Posibil focar de coronaviurus la Primăria Sectorului 4 din București, după ce doi angajați au fost depistați cu coronavirus. Reprezentanții instituției anunţă că, în cursul zilei de luni, va testa tot personalul pentru depistarea posibilelor infectări cu COVID-19.

Posibil focar de coronavirus la Primăria Sector 4 din București

"Ca urmare a faptului că doi angajaţi ai autorităţii locale au fost confirmaţi pozitiv la testul COVID-19 în weekendul trecut, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a dispus testarea în regim de urgenţă, în cursul zilei de astăzi, a tuturor funcţionarilor angajaţi ai Primăriei Sectorului 4", se arată într-un comunicat transmis Agerpres.

Activitatea Primăriei Sector 4 nu a fost sistată

Conform sursei citate, sediul instituţiei a fost deja dezinfectat şi igienizat duminică, astfel încât activitatea primăriei să continue în regim normal, cu numărul minim necesar de oameni.

Citește și:

Urmează noi restricții în România? Anunț de ultimă oră de la Guvern: „Ne-au adus într-o situație limită”

Cât priveşte cazul celor doi angajaţi testaţi pozitiv, Primăria Sectorului 4 precizează că aceştia nu lucrau în relaţie directă cu publicul, iar în urma anchetei epidemiologice efectuate contacţii acestora au fost deja izolaţi la domiciliu pentru următoarele 14 zile

Recomandari