Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Așa ceva mai rar! Ce a făcut un bărbat după ce a găsit un rucsac cu 16.000 de euro: „Proprietarul rucsacului se simte mai confortabil așa”

Un bărbat de 63 de ani care și-a uitat un rucsac plin de cadouri și cu 16.000 de euro sub un copac, a avut parte de cel mai frumos cadou de Crăciun.

Un bărbat a găsit un rucsac cu 16.000 de euro

Rucsacul a fost descoperit abandonat în centrul orașului Krefeld (Germania) de un trecător în vârstă de 51 de ani care a alertat imediat poliția. Oamenii legii sosiți la fața locului au aflat rapid identitatea proprietarului, înapoindu-i acestuia chiar în seara de Crăciun prețiosul rucsac.

Cu toate că proprietarul rucsacului s-a oferit să-i ofere o recompensă celui care i-a descoperit geanta uitată sub copac, acesta din urmă a refuzat categoric, motivând că ”este Crăciunul”, adică ”ziua faptelor bune”.

Conform AFP, dacă ar fi acceptat recompensa, găsitorul rucsacului ar fi primit suma de 490 de euro! După ce poliția din Krefeld a postat întâmplarea pe Facebook, aceasta a strâns rapid peste 200 de comentarii. Printre ele unul în care propietarul era întrebat dacă suma pe care o avea asupra sa nu este cumva prea mare. Răspunsul, prin intermediul poilției din Krefeld, a venit imediat: ”Proprietarul rucsacului se simte mai confortabil dacă ia banii cu el”.

Recomandari