Antena Căutare

A presimțit tragedia! Ce a făcut unul din tineri, cu o zi înainte de cumplitul accident din Teleorman

Patru muzicieni tineri se întorceau dimineaţă de la Revelionul artiştilor atunci când viața le-a fost brusc curmată! Imaginile de la fața locului au un puternic impact emoțional!

Patru muzicieni tineri se întorceau dimineaţă de la Revelionul artiştilor atunci când viața le-a fost brusc curmată! Imaginile de la fața locului au un puternic impact emoțional!

Cei patru lăutari tocmai se întorceau de la Revelionul Artiştilor din Alexandria. A fost pentru ei ultimul Reelion şi nimeni nu şi-ar fi imaginat tragedia ce avea să se întâmple în această dimineaţă.

Aproape de ora 7, maşina în care se aflau toţi cei patru tineri a intrat intr-un copac, iar autoturismul s-a rupt în două şi parcă a explodat.

Artiştii din satul Dideşti erau tineri, ambitioşi, talentaţi şi aveau planuri mari. Însă drumul lor a fost curmat brusc. Iar în urma lor, muzicanţii au lasat doar lacrimi!

Ca o premoniţie sumbră, Iulian parcă a prevestit tragedia. Cu doar o zi înainte de accidentul mortal, tânărul şi-a scos la vânzare mașina, cea în care și-a găsit sfârșitul, împreună cu unchiul și prietenii lui!

Nenorocirea s-a produs pe marginea DN 65A, la intrarea în localitatea Dobrotești, din județul Teleorman.

Grădinițele din București, închise de luni?! Zeci de copii, confirmați cu virus gripal, în ultimele zile! Ce spun autori... Momentul în care un băiat diagnosticat cu autism e bătut crunt de un coleg! Nimeni nu i-a sărit în ajutor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x