Antena Căutare

Ce adeverință a primit Poșta Română, din partea unui român supărat. Angajații i-au cerut un lucru ieșit din comun: "Instituţie care merită să dispară"

După ce și-a comandat un colet, un bărbat din Târgu Mureş s-a confruntat cu o situație nemaiîntâlnită până acum. Poşta i-a cerut adeverinţă ca să demonstreze că lucrează unde a cerut să-i fie livrat coletul.

După ce și-a comandat un colet, un bărbat din Târgu Mureş s-a confruntat cu o situație nemaiîntâlnită până acum. Poşta i-a cerut adeverinţă ca să demonstreze că lucrează unde a cerut să-i fie livrat coletul.

Bărbatul, cu un strop de umor, a trimis dovada: "Această adeverinţă complet inutilă s-a eliberat pentru a-i servi la Poşta Română, o instituţie complet blocată în trecut şi care merită să dispară"

După ce problema a ajuns pe internet, problema a fost rezolvată:

"Problema nu este singulară şi derivă din interpretarea zeloasă a unei norme vechi de 40 de ani. Începând de astăzi, această prevedere nu mai există, în Poşta Română, ca urmare a unei decizii ferme a managementului companiei şi a unei analize corecte făcute de grupul de lucru mandatat să actualizeze instrucţiunile şi normele de lucru ale Poştei Române".

Urșii, un pericol? Foamea îi aduce în fiecare seară în staţiunile de pe Valea Prahovei... Incendiu în Sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat a fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit arsuri grave. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x