Antena Căutare

Informaţii noi despre carnea stricată adusă din Polonia! Ce cantitate din lotul contaminat a ajuns pe rafturile din România

Alertă în magazine! Cantități mari de carne provenită de la animale bolnave a ajuns pe rafturi.  Autoritatea sanitară verifică acum amploarea acestei situaţii şi care este mai exact pericolul pentru sănătatea umană.

Informaţii noi despre carnea stricată adusă din Polonia! Ce cantitate din lotul contaminat a ajuns pe rafturile din România Galerie
carne stricata

Alertă în magazine! Cantități mari de carne provenită de la animale bolnave a ajuns pe rafturi. Autoritatea sanitară verifică acum amploarea acestei situaţii şi care este mai exact pericolul pentru sănătatea umană.

În abatoarele din Polonia sunt sacrificate vaci bolnave iar carnea acestora este amestecată cu cea provenită de la animale sănătoase. Aceste dezvăluiri vin ca urmare a unei ample anchete jurnalistice făcute de un post de televiziune din această ţară.

Scandalul a ajuns acum la nivel european, după ce produse din carnea contaminată ar fi ajuns şi în mai multe ţări vecine.

Autoritățile române au confirmat faptul că în România a ajuns carne contaminată, după ce a fost distribuită de o firmă din județul Ilfov. Este vorba despre 1.434 de kilograme de carne de vită congelată. Toată carnea din acest lot a fost retrasă și urmează să fie dirijată către neutralizare.

Cei de la ANSVSA nu au specificat dacă în țară au ajuns mezeluri sau alte produse preparate din carnea contaminată din Polonia.

Conform corespondentului Antena 3, din comunicatul transmis de ANSVSA reiese că din carnea de vită congelată din Polonia nu a ajuns nicio cantitate să fie comercializată în România.

sursa: antena3.ro

Epidemia de gripă, declarată oficial. Ce restricții impun autoritățile populației... Epidemie de gripă. Mai multe școli închise joi și vineri. Lista completă județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x