Antena Căutare

Ce cuprinde masa tradițională de Crăciun în penitenciare

Reprezentanții pușcăriei au făcut lista pentru preparatele care vor fi de Crăciun pe masa celor aflați după gratii. Mâncarea pentru mesele de sărbători care se vor pregăti în bucătăria penitenciarului trebuie să respecte anumite norme calorice și trebuie să se integreze într-o anumită sumă.

Ce cuprinde masa tradițională de Crăciun în penitenciare
Meniu de Crăciun în penitenciar

Astfel, dimineața, deținuții din Penitenciarul Jilava vor primi ceai, biscuiți, unt și brânză topită. La prânz vor avea ciorbă țărănească de porc, sarmale în foi de varză cu carne de porc, un măr și cozonac cu nucă, cacao și rahat. Seara, vor primi spaghete cu sos și bacon.

De asemenea, deținuții pot primi pachete de la familii. Regula spune că mâncarea trebuie să fie ambalată în pungi vidate, pentru a nu exista riscul introducerii de obiecte interzise în spatele gratiilor.

CNAS a primit fondurile necesare pentru a asigura tratamentul tuturor pacienţilor cu amiotrofie spinală eligibili. Care... RAPORT: Jumătate dintre persoanele care îşi caută un nou loc de muncă ar renunţa la o parte din salariu pentru flexibili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x