Antena Căutare

Ce daruri vor romanii sub brad, de Craciun

Bani se duc si pentru cadourile potrivite. Chiar daca n-au cele mai mari salarii din Europa, romanii vor sub brad daruri scumpe. De la electronice, la bijuterii. Studiile arata ca pe-un barbat l-ar multumi un televizor sau o tableta. Iar femeile si-ar dori haine si multe bijuterii. Aviz celor care n-au facut inca toate cumparaturile!

Toti cauta sa-i impace pe cei dragi. Insa, alegerea cadoului perfect este mai complicata. Ce anume isi doresc romanii? Iata ce spun studiile. Barbatii vor produse electronice. Telefoane mobile, tablete sau laptopuri. Aproape 40% dintre ei spera ca Mosul sa le aduca un astfel de cadou.

Femeile sunt mai putin pretentioase. 20% dintre ele vor un articol de imbracaminte sau o bijuterie. In magazine gasesc de toate. Iar cei mai constiinciosi au gasit deja ce trebuie.

Cat trebuie sa scoata din buzunar pentru a le satisface dorintele celor dragi? Unii, mici averi. Tabletele au preturi care pornesc de la cateva sute de lei, dar ajung si pana la 3 mii de lei. Telefoanele mobile performante sar de 1.500 de lei, iar televizoarele de ultima generatie ajung chiar si la 7 mii de lei. Bijuteriile costa de la cateva zeci de lei, dar domnii generosi platesc si cateva zeci de mii de lei pentru un inel cu diamant. Totusi, multi romani par sa nu puna pret pe lucrurile materiale. In ajunul Craciunului sau de Craciun cel mai important e sa fii cu persoane iubita si cu oamenii foarte dragi. Atunci simti intr-adevat spiritul Craciunului. Anul trecut, romanii au cheltuit pe cadouri in medie 500 de lei.

Cat ne costa anul acesta cosul de Craciun... Nordul Moldovei, paralizat de viscol si ninsori: drumuri blocate si sute de scoli inchise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x