Antena Căutare

Minciuni peste minciuni! Ce făceau, de fapt, copiii lui Dincă, în ziua răpirii Alexandrei Măceșanu?! Mărturia ce aruncă în aer cazul Caracal

Familia lui Gheorghe Dincă, întâlnire secretă în ziua în care Alexandra Măceșanu a fost răpită? Un martor a rupt tăcerea, iar informațiile oferite de acesta demonstrează că rudele lui Dincă au mințit atunci când au fost întrebate unde se aflau în ziua în care adolescenta a dispărut din Caracal. 

Familia lui Gheorghe Dincă, întâlnire secretă în ziua în care Alexandra Măceșanu a fost răpită? Un martor a rupt tăcerea, iar informațiile oferite de acesta demonstrează că rudele lui Dincă au mințit atunci când au fost întrebate unde se aflau în ziua în care adolescenta a dispărut din Caracal.

„Azi aflai că ei, la ora șase, pe 24, când ziceau că au trecut că s-au grăbit să se ducă la Dăbuleni, la ora șase bea cafea cu fratele ei. Fata lui Dincă, Dana.(...) Au declarat că nu au trecut pe la taică-su, că se grăbeau foarte tare. Au mințit. Dacă vă duceți să verificați, dar eu ștu dacă aia...că au fost clienți la masă. Au băut cafea...Precis mi-a spus că dimineața, la ora șase, erau acolo la bar, beau cafea. Acolo, în cartierul HCC. I-a văzut, s-au salutat și atât. În persoana asta am încredere totală”, a declarat martorul.

La Sinteza Zilei, fiica lui Gheorghe Dincă a declarat:„Eram în interes de serviciu. Am fost la Dăbuleni pentru a achiziționa niște nuci. Urma să revin la Arad într-un timp foarte scurt, la șase trebuia să îmi vină cineva la firmă. Eram deja în întârziere”. Fiica lui Gheorghe Dincă susține că a plecat împreună cu fratele ei și cu o angajată.

Joi, 29 august, DIICOT a anunțat că activităţile desfăşurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică. Reprezentanţii DIICOT spun că în continuare se vor desfăşura alte activităţi, în funcţie de analiza probelor adunate până acum.

„Astăzi, 29.08.2019, activităţile desfăşurate la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică”, anunţă reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Conform sursei citate, până la data expirării autorizaţiei de percheziţie emisă de către instanţa de judecată, vor fi efectuate şi alte activităţi, în funcţie de analiza ulterioară a mijloacelor de probă ridicate până la acest moment de la locul faptei.

Sursa: Antena 3

Cinci persoane arestate şi alte trei, sub control judiciar în cazul grupării care exploata prin muncă tineri germani, în... Răpită și oferită unui bărbat, ca mireasă. O mamă a implorat autoritățile să îi salveze fata de 15 ani. Totul s-a compli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x