Antena Căutare

Ce i-a cerut un bărbat iubitei lui să schimbe la ea, altfel o s-o părăsească. El i-a dat și un termen limită: trei luni

Un bărbat i-a cerut iubitei lui să schimbe unele lucruri la ea, "în trei luni", altfel o s-o părăsească, susține aceasta. Femeia și-a spus povestea pe Internet, a relatat Daily Mail, iar internauții au păreri diferite.

Foto generală cu doi iubiți certați, ea stă supărată, el e în plan secund
Ce i-a cerut un bărbat iubitei lui să schimbe la ea, altfel o s-o părăsească. El i-a dat și un termen limită: trei luni | Shutterstock

Femeia și-a spus povestea pe Reddit, a relatat Daily Mail, în acest articol. Iată prin ce susține aceasta că a trecut, dar și ce i-au spus internauții, care au păreri diferite despre ce i se întâmplă.

Ce i-a cerut bărbatul iubitei lui să schimbe la ea, în doar trei luni, altfel o s-o părăsească

Femeia, care a dorit să își păstreze anonimatul, are 25 de ani și ar proveni din Statele Unite. Ea a povestit pe Reddit despre cum iubitul ei i-a dat un ultimatum, altfel o va părăsi. El i-a cerut acesteia să schimbe unele lucruri la ea, "în doar trei luni", în caz contrar, are de gând să încheie relația cu ea.

Tânăra: "Iubitul meu mi-a cerut să fac îmbunătățiri pe partea intimă a relației noastre, să scap de 'bagajul emoțional' și să slăbesc. Și asta, în trei luni"

Lucrurile pe care iubitul femeii i le-a cerut să le schimbe la ea, în trei luni, sunt acestea: "să îmbunătățească calitatea relațiilor lor intime, să slăbească și să scape de 'bagajul emoțional' pe care îl are", a povestit tânăra.

Ea a scris: "Iubitul meu a spus că dacă nu fac îmbunătățiri pe partea intimă a relației noastre, dacă nu scap de 'bagajul emoțional' și dacă nu schimb felul în care arăt, în următoarele trei luni, are de gând să pună capăt relației noastre. Deja încerc să fac aceste schimbări. Să îmi dau mai mult interesul sau să închei relația și să merg mai departe?".

Femeia de 25 de ani are o relație cu iubitul ei, tot în vârstă de 25 de ani, de trei ani. S-au înțeles bine, în "mare parte". Până acum.

"În ultima vreme, iubitul meu pare a fi în cea mai bună formă a lui. Și-a cumpărat altfel de haine, merge la terapie, face exerciții fizice. Eu mă bucur pentru el și l-am încurajat să continuie așa", a mai spus tânăra. "Și eu încerc să fac progrese, mai ales din punct de vedere psihic, dar mi se pare că mai am mult de lucrat cu mine însămi".

Tânăra a mai spus că în ultima vreme a încercat să aibă grijă de ea, atât fizic, cât și psihic. Susține că a rămas cu traume din copilărie după ce a fost molestată, a trecut prin mai multe episoade de depresie, anxietate și certuri cu tatăl ei, de-a lungul ultimilor ani, însă a reușit să le depășească în mare măsură. Totodată, a reușit să slăbească în jur de 18 kilograme în ultimul an.

"Am reușit să slăbesc și am o părere mai bună despre mine acum. Chiar dacă încă sunt supraponderală, mă simt mai bine și pot spune că încă fac mici progrese. Am un job bun, am mai multă grijă de mine, pot spune că apreciez mai mult felul în care arăt, am mai multă încredere în mine decât aveam acum câțiva ani".

Cu toate acestea, iubitul ei nu este mulțumit de ea. Nici pe partea intimă. El i-a cerut iubitei să aibă mai des relații intime.

Ea a continuat: "E drept că nu am același apetit sexual ca iubitul meu. Probabil că e din cauza traumei mele. El și-ar dori să avem relații intime în fiecare zi, eu sunt în regulă și cu trei zile pe săptămână".

"Nu m-am considerat niciodată foarte atrăgătoare, probabil de aceea nici nu am încredere în mine, însă fac terapie, am grijă de cum arăt, încerc să slăbesc", a mai spus tânăra.

Ea a întrebat internauții, când și-a postat mesajul în online, ce ar trebui să facă în acest caz. Foarte mulți oameni i-au spus să încheie legătura cu bărbatul.

Cineva i-a scris: "Iubitul tău încearcă să încheie relația, de fapt, deja. Ultimatumul lui e dureros și pare că încearcă să scape de toată responsabilitatea acestei legături care se încheie. Scutește-l de toată această perioadă. Spune-i că acest termen limită reflectă lipsa lui de iubire și de respect pentru tine".

Altcine i-a spus: "Relația voastră e deja încheiată. El aruncă spre tine vina ca să nu se simtă vinovat cu nimic".

În cele din urmă, femeia a luat decizia să încheie relația. Ea a revenit cu un mesaj pe Reddit: "Am realizat că merit mai mult și am pus capăt. E începutul vindecării mele. Mă simt mult mai bine acum, sunt fericită".

(P) Ce este medicina? Eşti făcut pentru această profesie şi o poţi practica cu succes?... Rezultate Loto 29 iulie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x