Antena Căutare

Ce le SUPĂRĂ pe femei, în funcție de ZODIE! Horosocpul nervilor îți arată cum să te păzești de certuri!

Sunt foarte multe situațiile în care bărbații nu reușesc să înțeleagă ce anume le supără pe femei. În acest sens, horoscopul te poate ajuta să afli ce anume o enervează pe partenera ta.

Sunt foarte multe situațiile în care bărbații nu reușesc să înțeleagă ce anume le supără pe femei. În acest sens, horoscopul te poate ajuta să afli ce anume o enervează pe partenera ta.

Berbec

Femeile nascute sub acest semn zodiacal se aprind foarte repede. Intr-o cearta, sunt agresive verbal, se supara destul de tare si chiar daca nu au dreptate sau nu stiu despre ce vorbesc, nu dau inapoi. Nu le place sa fie contrazise sau sa le dai motive de gelozie.

Taur

Sunt persoane duplicitare, in sensul ca una simt si alta zic; nu vor sa li se afle punctele sensibile. Zgarcite, invidioase in unele cazuri, ranchiunoase, nu se opresc decat in momentul in care v-au daramat, in cazul in care le-ati gresit vreodata.

Gemeni

Calme, nu sunt rele. Au o parere foarte buna despre sine, sunt cele mai dintre cele mai. Desi sunt inconjurate de multe prietene, nu au incredere si nu lasa pe nimeni sa le cunoasca adevaratul caracter. Daca sunt calcate pe nervi, vor cauta metode sa se razbune, prin cele mai rautacioase moduri.

Rac

Pentru ele nu conteaza nimic pana la minciuna. Daca se vor simti mintite, va va arata de ce cruzime sunt in stare. Au vieti linistite, insa tot ce le intereseaza este sinceritatea. Femeile din zodiac rac vorbesc mult dar fac mai putin, iar din aceasta cauza nu se deranjeaza a fi rele prea des.

Dă click aici pentru restul zodiilor!

Luna MAI vine cu SURPRIZE pentru majoritatea zodiilor! Horoscopul îți arată ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine!... Eşti liber în minivacanţa de 1 mai? Mare atenţie! Iată ce trebuie să ştii dacă pleci la drum!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x