Antena Căutare

Ce manuale școlare sunt online pe edu.ro și ce schimbări sunt

Ministerul Educației Naționale a publicat manualele școlare pe site-ul edu.ro, pentru anul școlar 2018-2019.

Ministerul Educației Naționale a publicat manualele școlare pe site-ul edu.ro, pentru anul școlar 2018-2019. Iată ce manuale școlare sunt online pe edu.ro.

Manualele digitale sunt acum în format digital pe platofrma special destinată, manuale.edu.ro. Ca o noutate, manualele școlare au calitate mai ridicată față de cele anterioare și sunt adaptate copiilor cu cerinte speciale.

În plus, o altă schimbare despre aceste manuale digitale este și aceea că ele nu vor mai fi dispuse și pe CD, ci doar încarcate pe platforma.

Manualele digitale vor fi adaptate pentru copii cu cerinte speciale cu ajutorul Asociatiei nationale a interpretilor autorizati in limbaj mimico-gestual, a afirmat, intr-o conferinta de presa, directorul Editurii Didactice si Pedagogice, Maria Nistor.

Ce manuale școlare sunt online pe edu.ro și ce schimbări sunt

Totuși, problemele legate de manualele școlare nu lipsesc nici anul acesta. Manualul unic de Geografie scos de Editură Didactică și Pedagogică-editură a Ministerului Educației pune localitatea din județul Teleorman pe lista orașelor importante de pe traseul Dunării, însă o localizează greșit.

Mai mult, Marea Moartă este pusă pe hartă în loc de Marea Roșie, Insulă Tasmania este numită "Vanuatu", un stat care nu există, regiunea industrială Ruhr este greșit scrisă Rhur. Ministerul Educației a anunțat că va trimite o erată tipărită în școli și că va retipări manualul.

Manualele digitale pe manuale.edu.ro se găsesc de la clasa I până la clasa a XII, însă nu toate sunt încărcate pe site.

Care este planul autorităților? „Este cea mai gravă boală a animalelor de după al Doilea Război Mondial”- 781 de focare ... Ea este Viorela, fata de 14 ani care a murit din cauza unui pariu. Ce căuta copila, la 3 dimineața, pe un stâlp de înalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x