Antena Căutare

Ce mesaj a putut să pună un cetățen din Sectorul 3 al Capitalei în scara blocului unde trăiește. Vecinii au pozat totul

Un cetățean din Sectorul 3 a fost atât de deranjat de zgomotele provenite de la vecinii săi încât a decis să lipească un mesaj în scara blocului.

colaj foto cu mana unui barbat ce tine un bilet si poza cu un bilet pe o hartie alba Galerie
Mesajul cetățeanului din Secotrul 3 i-a amuzat pe internauți | sursa foto: Profimedia/shutterstock

Viața la bloc nu este una tocmai ușoară, mai ales atunci când intri în conflicte sau discuții aprinse cu vecinii. De asta s-a convins și o familie din Sectorul 3 al Capitalei, când unul dintre vecini a decis să lipsească în scară un bilet cu un mesaj acid. Cineva a pozat totul și imaginea a stârnit numeroase reacții.

Ce mesaj a putut să pună un cetățen din Sectorul 3 al Capitalei în scara blocului unde trăiește

Mai ales atunci când locuiești la bloc, nu puține sunt situațiile când poți ajunge să ai discuții cu vecinii nemulțumiți. Unii au o problemă cu faptul că nu e curat la spațiul de aruncat gunoiul, alții critică nivelul de curățenie de pe scară sau faptul că unii locatari dețin animale de companie.

Sunt și și situații în care marea problemă este gălăgia sau diferitele zgomote provenite de la apartamentele vecine.

Citește și: Ce a putut să facă un român în balcon. Cineva a pozat totul și imaginile au devenit virale

O familie din București a trecut prin momente neplăcute atunci când a descoperit în scara blocului în care locuiesc, din Sectorul 3, ce gest neașteptat a putut să facă unul dintre vecini.

Supărat și deranjat de respectiva familie, cetățeanul a decis să ia atitudine, așa că a scris un mesaj acid și l-a lipit undeva la vedere, în scara blocului. Nu a durat mult și vecinii au început să observe biletul. Cineva a pozat totul, iar fotografia a ajuns pe internet, spre deliciul inrernauților.

Citește și: Ce a putut să facă un român în scara lui de bloc. Cineva a pozat totul și imaginile au devenit virale

Aparent, supărarea cetățeanului are legătură cu faptul că familia „strigă zi de zi la copilul pe nume Luca” și acest lucru deranjează. Iată mai jos întregul mesaj:

mesaj pe o bucata de hartie alba, aparut in sector 3 bucuresti

Mesajul vecinului supărat pe o familie din blocul său, aflat în Sectorul 3 al Capitalei

„Pentru familia care zbiară zi de zi la copilul pe nume LUCA, vă rugăm frumos să fiți mai silențioși. Nu ne putem desfășura activitățile din cauza plânsetelor zilnice ale copilului și ale strigîtelor dumneavoastră. Este foarte deranjant!!!!!”, a scris vecinul supărat de gălăgia provenită de la un alt apartament din blocul în care locuiește.

Cineva a pozat totul și imaginea a fost publicată pe grupul de Facebook numir Cetățean Sector 3. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care s-au amuzat copios de cele întâmplate.

Ce drepturi, dar și ce obligații au chiriașii. Ce trebuie să știe cei care aleg să nu-și achiziționeze o locuință propri... Reacția tatălui Robertei după ultima încercare a avocaților lui Vlad Pascu de a-l scăpa de arest pe tânăr. Ce spune tată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x