Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Ce pățesc cei care au luat bani cu camătă de la clanul Duduianu, după moartea lui Emi Pian! „Sunt milioane de euro date cu camătă”

Moartea interlopului Emi Pian (Florin Mototolea) a produs o adevărată furtună în clanul Duduianu și mulți se întreabă acum ce pățesc oamenii care au datorii, după ce au luat bani cu camătă.

Emi Pian (Florin Mototolea), liderul clanului Duduianu, a fost ucis

Emi Pian (pe numele său adevărat, Florin Mototolea), cunoscut ca fiind liderul clanului interlop Duduianu, a fost ucis în cursul nopții de luni, în București, în urma unei răfuieli între clanuri. Se pare că totul ar fi pornit de la un scandal iscat din pricina unui joc de barbut.

Ce se întâmplă cu cei care au luat bani cu camătă, după moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea)

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Giulești, unde mai mulți bărbați ai unor clanuri interlope cunoscute în România s-au întâlnit ca să joace barbut. Lucrurile au degenerat rapid și bărbații s-au luat la bătaie.

Scandalul a căpătat amploare și nu a mai durat mult până ce Emi Pian a fost înjunghiat. Bărbatul a ajuns de urgență la spital, dar medicii n-au putut să-l salveze.

citește și: Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii se teme să meargă la înmormântarea lui Emi Pian! Motivul e uluitor: „Dacă se întâmplă ceva cu mine, aia e”

Acum, memebrii clanului Duduianu, ca și cei ai clanurilor rivale, se întreabă cine va lua locul lui Emi Pian (Florin Mototolea), după moartea acestuia. Mai mult decât atât, mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu cei care au datorii la cămătari. O sursă a dezvăluit detalii surprinzătoare despre acest subiect.

Ce pățesc cei care au luat bani cu camătă de la clanul Duduianu, după moartea lui Emi Pian! „Sunt milioane de euro date cu camătă”

Emi Pian (Florin Mototolea), liderul clanului Duduianu, a fost ucis

„Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera. Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele. Există alianțe între clanurile mari și cele mici.

citește și: Ultimele cuvinte ale lui Emi Pian! Secret uriaș, dezvăluit pe Facebook înainte de moarte

Recuperatorii sunt în toate. Și niciunul din cei care a primit bani cu camată nu speră acum că nu va da banii înapoi celor din familia Duduianu. Sunt milioane de euro date cu camată, Nicolae va recupera pâna la ultimul parai. Dacă vrei să fie cum spui tu, testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă.

Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii.”, a declarat o sursă care a dorit să rămână anonimă pentru cei de la huff.ro.

Recomandari