Antena Căutare

Ce pedepse au primit bărbații care au bătut-o pe femeia jandarm la protestul din 10 august

Cei 7 bărbaţi acuzaţi că au lovit-o pe femeia jandarm la protestul din 10 august 2018 și-au primit pedepsele.

Ce pedepse au primit bărbații care au bătut-o pe femeia jandarm la protestul din 10 august
Ștefania Nistor, atacată de protestatari, pe 10 august 2018

Cei şapte agresori ai femeii jandarm de la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei au fost condamnaţi de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 la închisoare cu suspendare pentru ultraj.

Pedepsele dispuse de instanţă sunt cuprinse între 1 an şi 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare. Decizia poate fi atacată.

Doi dintre aceştia au fost condamnaţi şi pentru uz de armă fără drept, cei care au furat arma Ştefaniei Nistor. Bărbaţii nu mai au voie să participe pentru 5 ani la proteste, la adunări publice sociale, culturale sau sportive.

Instanţa a mai dispus ca inculpaţii să presteze muncă în folosul comunităţii în cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, la Administraţia Cimitirelor sau Crematoriilor Umane sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau la Arhiepiscopia Bucureştilor.

Aceştia mai sunt obligaţi să îi plătească Ştefaniei Nistor, jandarmului agresat, 10.000 de euro daune morale.

10 august 2018

Ştefaniei Nistor făcea parte din forţele de ordine ale Jandarmeriei. Ea a fost lovită de mai mulţi protestatari în 10 august 2018, fiind prinsă în mulţime alături de un alt coleg jandarm.

Alţi protestatari au intervenit, însă, şi au făcut scut, pentru a-i apăra pe cei doi jandarmi.

La scurt timp după incident, Jandarmeria a anunţat că femeia a fost internată cu suspiciune de fractură la coloana cervicală. Însă a fost externată după câteva zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Accident feroviar în județul Timiș. Un bărbat băut a intrat cu mașina într-un tren: „Dumnezeul betivilor” există!... Avea doar 27 de ani, iar băiețelul său abia ce împlinise 5 anișori! Amândoi au murit într-un mod înfiorător, mașina lor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x