Antena Căutare

Ce presupune faza a doua a planului de intervenție împotriva Covid-19

Bilanţul românilor infectaţi cu coronavirus a ajuns la 29, în România. În ultimele ore, numai în Capitală au fost confirmaţi nouă pacienţi. Pentru că bilanţul a depăşit deja 26 de cazuri confirmate, am intrat deja în scenariul 2 al epidemiei de coronavirus.

Asta înseamnă că se vor lua noi măsuri în spitale. Iar astăzi, ţara noastră ar putea anunţa oficial alte restricţii privind circulaţia persoanelor din noi zone, acolo unde virusul s-a extins. Este vorba de regiuni din Spania, dar şi nordul Franţei.

Cevor face?

- pregatire pandemie

- ajutor pentru întregirea stocului de medicamente

- anchete epidemiologice erxtinse

Virusul fără leac este de neoprit. Numărul deceselor se apropie de 4.300, iar 120.000 de oameni din 119 ţări au fost infectaţi la nivel global. În Europa, Italia, Franţa, Spania şi Germania continuă să înregistreze sute de noi cazuri zilnice.

Criza ia amploare însă şi în Statele Unite, acolo unde autorităţile au declarat o "zonă roşie" un oraş din statul New York şi au cerut intervenţia armatei.

Sute de suspecti de coronavirus pot fi monitorizaţi, începând de ieri, de la distanţă. Medicii folosesc dispozitive pentru cardiaci numite holtere.

Deocamdată, doar pentru pacienţi din Bucureşti. Însă, Ministerul Sănătăţii vrea să extindă proiectul la nivel naţional.

Români întorși din Italia, izolați cu forța. Oamenii acuză că nu li s-a adus apă sau mancare... O infirmieră de la Spitalul Municipal Rădăuţi a murit, după ce a căzut în gol de pe scara unităţii medicale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x