Antena Căutare

Imaginile solidarității. În urma manifestanților au rămas pe carosabil candele aprinse și multe flori

Piața Victoriei a fost deblocată și redată circulației rutiere. În urma manifestanților au rămas pe carosabil candele aprinse și multe flori. Un cordon de jandarmi se mai află încă în fața Palatului Victoria.

Imaginile solidarității. În urma manifestanților au rămas pe carosabil candele aprinse și multe flori Galerie
| Facebook

S-au strâns mulți, 15.000. Au plecat din Piața Universitătii, cu destinație finală Club Colectiv. Piața Victoriei, pe acolo pe unde au trecut pentru a scanda în fața Guvernului, a fost deblocată și redată circulației rutiere.

În urma manifestanților au rămas pe carosabil candele aprinse și multe flori. Un cordon de jandarmi se mai află încă în fața Palatului Victoria, relatează Agerpres.

Aproximativ 15.000 de oameni protestează marți seara în București, la patru zile după incendiul din club Colectiv în care au murit 32 de oameni, iar alți peste 140 au fost răniți și se află încă, mulți dintre ei, internați în spitale, unii la terapie intensivă.

Oamenii s-au strâns inițial în Piața Universității, unde au cerut demisia primarului sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, dar și pe cele ale premierului Victor Ponta și a vicepremierului Gabriel Oprea.

Protestatarii scandează "Demisia, demisia", "Solidaritate", "Piedone nu uita, a venit și ziua ta!", iar unii dintre manifestați au purtat pancarte pe care se putea citi "Noi suntem generația care schimbă istoria!", "Corupția ucide!".

Manifestația a fost organizată pe rețelele de socializare. Din Piața Universității protestatarii au plecat pe jos, pe bulevardul Magheru, spre Piața Victoriei.

Coloana de manifestanți a fost flancată de jandarmi, iar în fața acesteia se aflau mașini ale Poliției.

Când au ajuns la Guvern, protestatarii au blocat Piața Victoriei.

Români și unguri omagiază împreună victimele incendiului de la Colectiv!... Cum se văd protestele din București în afara granițelor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x