Ce reacție a avut presupusul șofer al mașinii în care Cornel Galeș și-a pierdut viața: "Uitați-vă în telefon..."

Au început să apară detalii în cazul aciidentului care i-a adus moartea lui Cornel Galeș. Presupusul șofer, "martorul fugar" așa cum l-a numit opinia publică, a avut diverse reacții atunci când a fost căutat de autorități

Ce reacție a avut presupusul șofer al mașinii în care Cornel Galeș și-a pierdut viața: "Uitați-vă în telefon..."

Se vehiculează că Sorin era cel care se afla la volan, iar autoritățile nu au obținut încă de la el o declarație oficială, acesta fiind de negăsit.

Un apropiat al lui Cornel Galeş a mers cu Viviana la apartamentul în care acesta locuia. Bărbatul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Sorin, cel care s-ar fi aflat la volan în momentul producerii accidentului, potrivit Spynews.

Sorin a fost sunat de poliţie pentru a cere informaţii privind identitatea unui membru al decedatului. Atunci, „martorul fugar”, aşa cum a fost numit de opinia publică, „le-a spus să se uite pe telefon, să ia din agendă un număr de telefon”, a declarat prietenul lui Galeş pentru Antena Stars, potrivit sursei citate.

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie, în noapte de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:30, iar cu câteva minute înainte el a folosit aplicația Whatsapp, pe care a scris un sms. Un bun prieten al său a confirmat ora la care s-a produs accidentul din Spania, însă refuză să ia în calcul ipoteza sinuciderii.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri