Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce reacție a avut presupusul șofer al mașinii în care Cornel Galeș și-a pierdut viața: "Uitați-vă în telefon..."

Au început să apară detalii în cazul aciidentului care i-a adus moartea lui Cornel Galeș. Presupusul șofer, "martorul fugar" așa cum l-a numit opinia publică, a avut diverse reacții atunci când a fost căutat de autorități

Ce reacție a avut presupusul șofer al mașinii în care Cornel Galeș și-a pierdut viața: "Uitați-vă în telefon..."

Se vehiculează că Sorin era cel care se afla la volan, iar autoritățile nu au obținut încă de la el o declarație oficială, acesta fiind de negăsit.

Un apropiat al lui Cornel Galeş a mers cu Viviana la apartamentul în care acesta locuia. Bărbatul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Sorin, cel care s-ar fi aflat la volan în momentul producerii accidentului, potrivit Spynews.

Sorin a fost sunat de poliţie pentru a cere informaţii privind identitatea unui membru al decedatului. Atunci, „martorul fugar”, aşa cum a fost numit de opinia publică, „le-a spus să se uite pe telefon, să ia din agendă un număr de telefon”, a declarat prietenul lui Galeş pentru Antena Stars, potrivit sursei citate.

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie, în noapte de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:30, iar cu câteva minute înainte el a folosit aplicația Whatsapp, pe care a scris un sms. Un bun prieten al său a confirmat ora la care s-a produs accidentul din Spania, însă refuză să ia în calcul ipoteza sinuciderii.

Recomandari