Ce reguli trebuie să respecte cei care merg să îi aducă un omagiu Regelui Mihai

A fost anuntat programul oficial al funeraliilor Regelui Mihai. Cei care doresc sa ii aduca un omagiu ultimului rege al Romaniei trebuie sa tina cont de o anumita conduita.

Ce reguli trebuie să respectam cand ii aducem un omagiu Regelui Mihai

A fost anunțat programul oficial al funeraliilor Regelui Mihai. Cei care doresc să îi aducă un omagiu ultimului rege al României trebuie să țină cont de o anumită conduită.

În anunțul făcut de Casa Regală se precizează că cei prezenți la Palatul Regal sunt rugați să respecte următoarele reguli:

 Să fie îmbrăcați în ținută corespunzătoare, cu culori închise.
 Să nu poarte sacoșe, genți ori bagaje voluminoase de niciun fel.
 Să nu vină însoțiți de copii sub 7 ani, nici cu cărucioare de copii.
 Să nu folosească aparate de fotografiat, telefoane mobile ori alte instrumente electronice. Fotografierea și filmarea sunt interzise, din respect pentru solemnitatea ocaziei.
 Să aibă la ei un document de identitate.
 Nimeni nu va putea depune florile personal, la catafalc. Florile vor fi așezate în grădina din fața Palatului Regal sau pe trotuarul din fața grilajului Palatului. Personalul Casei Majestății Sale va fi la fața locului, pentru a îndruma publicul participant.
 Persoanele care vin la catafalc sunt rugate să nu aducă volume, scrisori, ilustrate, timbre, documente sau fotografii. Toate acestea pot fi trimise ulterior, prin poștă, pe adresa Palatului Elisabeta.
 În incinta Palatului Regal, fumatul și vorbitul la telefonul mobil sunt strict interzise.

Intrarea este liberă. Pe perioada accesului la Palatul Regal va funcționa un post de prim-ajutor.

Majestatea Sa Regele Mihai I al României s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, la reședința sa din Versoix (Elveția), după mai multe zile de agonie.

Ultimele știri