Antena Căutare

Ce reprezintă pentru tine Crăciunul fără filmul „Singur acasă”? Kaufland România îți premiază răspunsul

În fiecare an, filmul cult „Singur acasă”, în special cele două părți cu Macaulay Culkin în rolul principal, atrage milioane de telespectatori în perioada sărbătorilor de iarnă. Kaufland România te invită să spui ce înseamnă pentru tine acest film și cum ar fi Crăciunul tău dacă el nu ar exista.

Ce reprezintă pentru tine Crăciunul fără filmul „Singur acasă”? Kaufland România îți premiază răspunsul
Ce reprezintă pentru tine Crăciunul fără filmul „Singur acasă”? Kaufland România îți premiază răspunsul

„Crăciunul fără filmul Singur acasă parcă nu e un Crăciun fericit. E incomplet. N-are magie. Crăciunul fără Singur acasă este ca bradul fără cadouri. E ca un telefon fără internet. Din fericire, Crăciunul ăsta e cu Singur acasă, la Antena 1”.

Așa încep cei de la Kaufland România campania prin care te invită să povestești cum vezi tu Sărbătorile de iarnă ținând cont că an de an alegi să urmărești filmul „Singur acasă”. Și nu o dată, de două ori, ci de trei ori – toate cele de trei părți ale francizei și de fiecare dată cu același entuziasm, chiar dacă le-ai mai văzut de nenumărate ori.

Kaufland România premiază cel mai amuzant răspuns în campania „Ce e Crăciunul fără Singur acasă?”

Așadar, ce înseamnă pentru tine filmul „Singur acasă” și mai ales, cum ar fi Crăciunul tău dacă el nu ar mai fi sau poate dacă nu ar fi existat niciodată? Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe https://singur.a1.ro/ și să complezi un formular și o frază: „Crăciunul fără Singur acasă e ca…”. Aici, trebuie să spui tot ceea ce înseamnă pentru tine acest film și să îți imaginezi cum ar fi fost dacă anul acesta nu ar fi fost difuzat la Antena 1 și nu ai fi avut unde să îl vezi.

Îți completezi numele complet, o adresă de mail și un număr de telefon și asta este tot. E posibil să vină chiar la tine Moș Crăciun după ce trece întâi pe la Kaufland.

Cele mai amuzante și cele mai sincere povești scrise de voi vor fi recompensate de Kaufland România. Poți câștiga unul dintre cele 5 vouchere de 500 de lei de la Kaufland.

(P) Biofarm a împlinit 100 de ani de activitate și inaugurează una dintre cele mai moderne fabrici de medicamente din ța... Rezultate Loto 19 decembrie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x