Căutare Live

Ce s-a întâmplat cu badanta care a umilit o bătrână în Italia. Femeia a povestit de ce și-a ieșit din minți: ”Mă enerva la culme!”

O româncă a reușit să șocheze Italia, în luna ianuarie, când a fost surprinsă în timp ce agresa bătrâna pe care era plătită să o îngrijească, iar acum, șase luni mai târziu, ea și-a aflat pedeapsa. 

Ce s-a întâmplat cu badanta care a umilit o bătrână în Italia. Femeia a povestit de ce și-a ieșit din minți: ”Mă enerva la culme!”

V.F, o româncă în vârstă de 51 de ani, a fost angajată, la începutul anului, ca badantă în Italia. Ea trebuia să aibă grijă de o bătrână de 91 de ani, din localitatea Ostuni, provincia Brindisi. Fiul femeii a descoperit, însă, că starea mamei sale se schimbase, era apatică, nu mai vorbea şi la fiecare zgomot tresărea. Şi, cel mai grav, pe corpul bătrânei apăruseră mai multe vânătăi.

Şansă nesperată, pentru tanti Geta! Veste care s-ar putea să-i schimbe radical viaţa!

Imediat, el a instalat o cameră video care a arătat, în doar câteva ore, cum femeia o maltrata și o umilea pe bătrână.

În ziua de 24 ianuarie, românca a fost ridicată de la locul de muncă. Iniţial, nu a recunoscut nimic, dar pusă în faţa imaginilor, femeia a recunoscut totul. „Mă enerva la culme. Abia se mişca“, le-a spus carabinierilor.

A murit bătrâna din Crețeni torturată de către propria fiică. Acesta a fost bătută și maltratată zile la rând

Acum, presa italiană a anunțat că femeia și-a aflat sentinșa, Tribunalul din Brindisi condamnând-o joi, 9 iulie, la trei ani de închisoare cu executare.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Autoritățile iau măsuri drastice după creșterile accelerate de cazuri de COVID-19. Terasele, separate prin geamuri sau j...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri