Ce s-a întâmplat cu badanta care a umilit o bătrână în Italia. Femeia a povestit de ce și-a ieșit din minți: ”Mă enerva la culme!”

O româncă a reușit să șocheze Italia, în luna ianuarie, când a fost surprinsă în timp ce agresa bătrâna pe care era plătită să o îngrijească, iar acum, șase luni mai târziu, ea și-a aflat pedeapsa. 

Ce s-a întâmplat cu badanta care a umilit o bătrână în Italia. Femeia a povestit de ce și-a ieșit din minți: ”Mă enerva la culme!”

V.F, o româncă în vârstă de 51 de ani, a fost angajată, la începutul anului, ca badantă în Italia. Ea trebuia să aibă grijă de o bătrână de 91 de ani, din localitatea Ostuni, provincia Brindisi. Fiul femeii a descoperit, însă, că starea mamei sale se schimbase, era apatică, nu mai vorbea şi la fiecare zgomot tresărea. Şi, cel mai grav, pe corpul bătrânei apăruseră mai multe vânătăi.

Şansă nesperată, pentru tanti Geta! Veste care s-ar putea să-i schimbe radical viaţa!

Imediat, el a instalat o cameră video care a arătat, în doar câteva ore, cum femeia o maltrata și o umilea pe bătrână.

În ziua de 24 ianuarie, românca a fost ridicată de la locul de muncă. Iniţial, nu a recunoscut nimic, dar pusă în faţa imaginilor, femeia a recunoscut totul. „Mă enerva la culme. Abia se mişca“, le-a spus carabinierilor.

A murit bătrâna din Crețeni torturată de către propria fiică. Acesta a fost bătută și maltratată zile la rând

Acum, presa italiană a anunțat că femeia și-a aflat sentinșa, Tribunalul din Brindisi condamnând-o joi, 9 iulie, la trei ani de închisoare cu executare.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri