Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care cântărea 38 de kilograme și era obligat de stat să muncească! Cazul lui a revoltat sute de mii de oameni

Oameni din toate colțurile lumii s-au arătat indignați de povestea bărbatului de 64 de ani care cântărea doar 38 de kilograme și era obligat să muncească. Acum, însă, au apărut detalii inedite despre cazul bătrânului. 

Oameni din toate colțurile lumii s-au arătat indignați de povestea bărbatului de 64 de ani care cântărea doar 38 de kilograme și era obligat să muncească. Acum, însă, au apărut detalii inedite despre cazul bătrânului.

Astfel, după ce cazul lui Stephen Smith, bărbatul care era obligat de autoritățile britanice să meargă la muncă, a făcut înconjurul lumii, acum acesta a primit, în sfârșit ajutor.

Mai exact, bărbatul urmează să primească 4.000 de lire sterline sub formă de indemnizație pentru următori ani, dar și un ajutor social consistent, care îi va permite să se trateze și să trăiască decent.

Este piele și os și abia poate să meargă, dar a fost trimis la muncă! Un bărbat de 38 de kilograme a fost lăsat fără ajutor social

Stephen Smith suferă de o boală pulmonară obstructiva cronică, de osteoporoza şi multe alte probleme care nu îi permit să ducă o viaţă normală.

”Nu am deloc muşchi la picioare ceea ce înseamnă că nu pot să stau în picioare foarte mult timp. Trebuie să stau aşezat mereu, dar autorităţile au decis că sunt apt de muncă”, declara bărbatul în urmă cu câteva luni.

Stephen Smith a fost nevoit, în urmă cu câteva săptămâni, să iasă temporar din spitalul în care era internat pentru a contesta o decizie a Departamentului pentru Muncă și Pensii, care l-a declarat capabil de a-și găsi un loc de muncă, refuzând să îi acorde ajutorul financiar cuvenit.

Mama îl aștepta la masă, dar Andrei zăcea mort în cadă de minute bune. Un tânăr din Argeș a murit sufocat de la boilerul... Veste uriașă pentru românii cu credite în lei! Anunțul surpriză de la BNR a venit cu puțin timp în urmă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x