Antena Căutare

Ce se întâmplă când elevii se întorc la școală. Mai puține ore, împărțirea claselor și măști, posibile măsuri obligatorii

Autoritățile din România anunță că, cel mai probabil, școlile vor fi redeschise la finalul lunii mai sau la început de iunie. Cum vor decurge lucrurile în momentul în care copiii se întorc în bănci, se întreabă părinții?!

Doar când te gândeşti la clasele cu 20 de copii, de exemplu, ca părinte, începi să ai emoţii.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a precizat că urmează să aibă o discuție cu ministrul Educaţiei în acest sens și că elevii s-ar putea confrunta cu unele schimbări.

Cu ce schimbări s-ar putea confrunta elevii

Ministrul Sănătății a mai spus că trebuie stabilit cum pot intra copiii în școli, dacă vor învăța în mai multe schimburi schimburi decât înainte, precum și alte amănunte.

Citește și:

Din 15 mai, purtarea măștilor va fi obligatorie, iar declarația pe propria răspundere dispare. Klaus Iohannis, ultimele măsuri anunțate în România

„Tot ce înseamnă circuitul copiilor, dacă vom face mai multe schimburi, dacă vor fi mai puţine ore, dacă vom avea acele biocide, dacă vom avea şi măscuţe, dar efectiv sunt protocoale pe care le stabilim şi le vom adapta la nevoile momentului", a afirmat Nelu Tătaru.

Şi pentru că e mai uşor să previi decât să tratezi, la Observator, doamna doctor Valeria Herdea, medic de familie, a făcut câteva precizări pentru a minimaliza riscurile infectării cu Covdi-19 în colectivitate.

Pericolul COVID-19 nu dispare prea curând. Al doilea val de coronavirus se va suprapune cu o altă epidemie: „Va fi mult ... Medicul mort de coronavirus era un doctor reputat în Constanța: "A salvat atâtea vieți și a pierdut lupta cu virusu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x